2777
2789

خانم زهرا میرزایی  .پسر خاله اش به خاطر طلاهاش اونو به قتل رسونده 

اصلا نمیتونم درک کنم چطور به ذهنش رسیده این کار را انجام بده 

‌چون رابطه ی خانوادگی بدی هم نداشتن  .به عنوان مراجع و درخواست مشاوره  ولی انگیزه ی قتل به خاطر طلاهاش پیشش اومده و بنده خدا را کشته

پیش خودش چی فکر کرده واقعا. 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

مقتول دکترا حقوق خانواده داشته و سی و دو سه ساله بوده و در حوزه ی دفاع از حقوق زنان پیشتاز بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقر و بدبختی و بی پولی انگیزش بوده ولی انقدر سطح هوشش پایین بوده که هنوز از در بیرون نرفته با طلاهای تو جیبش دستگیر شده

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فکر نمیکنم بخاطر طلا باشهچون فامیلن ..متونسته راحت قایمکی بردارع

نه به خاطر  همون طلا بوده .ظاهرا بیکار بوده

با هم اختلاف نداشتن 

فقر و بدبختی و بی پولی انگیزش بوده ولی انقدر سطح هوشش پایین بوده که هنوز از در بیرون نرفته با طلاهای ...

دقیقا  منم به حماقتش بیشتر از سنگدلیش فکر میکنم  

مقتول دکترا حقوق خانواده داشته و سی و دو سه ساله بوده و در حوزه ی دفاع از حقوق زنان پیشتاز بوده

فقط مدرک داشته

احتمالا معتاد بوده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
شاید الکی گفته واسه طلاهاش کشتش

نه عزیزم دلیلی دیگه نداشته . مقتول در حال پذیرایی ازش بوده 

قاتل هم متاهل بوده 

فقط مدرک داشتهاحتمالا معتاد بوده

چی میگی🤕🤕🤕😑

مقتول بنده خدا  دکترا حقوق خانواده داشته نه قاتل 

اسم مجری چیه؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

چندسال پیش تومحله ما دقیقا خواهرزاده مرده باعث قتل زندایی میشه

چطور؟

ایتا خونه داییش دعوت بودن

دایی گفت با پول وامم طلا خریدیم

این پسر هم میشینه نقشه میکشه

یه روز که فک میکنه کسی خونه نیست به هوای طلاها،میره خونه

اما زندایی خونه بوده و اینم بهش چاقو میزنه

خلاصه که برادرهای خانومه،تمام تلاششون کردن که پسره اعدام بشه

هنوزم آقاهه تومحلمون مغازه داره

چندسال بعد هم ازدواج کرد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱