2777
2789
عنوان

مجری شبکه ی افق که به دست پسر خاله اش کشته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 48 پست
همسر منم بعد این جریان میگه دیدی برات طلا نخریدم فکر خودت بودم

همسرت خیلی زبان بازه

قدرشو بدون😁

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی🤕🤕🤕😑مقتول بنده خدا دکترا حقوق خانواده داشته نه قاتل

اها اشتباهی فهمیدم

خلاصه اونیکه طلا دزدیده احتمالا معتاد بوده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اها اشتباهی فهمیدمخلاصه اونیکه طلا دزدیده احتمالا معتاد بوده

احتمالش هست وگرنه یه آدم سالم چنین خطایی نمیکنه مثلا دزدي هم کنه مرتکب قتل نمیشه اونم قتل عضو فامیل 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

این دختر خالشو کشته چند سال پیش یخ مرد عوضی  بود خالشو بخاطر طلاهاش کشت کثافت بعد از یک سال رفت خونه خواهر زاده خودش طلاها اونم ببره گرفتنش بعدم آشغالو اعدامش کردن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چندسال پیش تومحله ما دقیقا خواهرزاده مرده باعث قتل زندایی میشهچطور؟ایتا خونه داییش دعوت بودندایی گفت ...

چطور اعدام نشد وقتی اونا میخواستن؟ کی رضایت داد؟

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

واییینمیشناختمش ولی ناراحت شدمحیف شدناین همه درس بخون کار کن به ایکبیری بزنه بکشه😑

درسته 

منم با این که تا حالا توی تلویزیون ندیده بودمش  خیلی براش ناراحت شدم . در واقع برای از دست رفتن  افراد تاثیر گذار خیلی ناراحت میشم چون فقط بحث فردی نیست بحث منابع انسانی و سرمایه های انسانی جامعه هست

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱