2777
2789
عنوان

زندگی با مردی که دو تا بچه داره چه سختی هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگز اینکارو نکن

چون محاله که باهم بسازید

حتی اگه بهترین بچه های دنیاهم باشن

میبینی مشکل ازخودت که نمیتونی تحمل کنه شوهرت به بچه هاش محبت کنه

مخصوصا دخترش

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بستگی داره دیگ من وقتی نامادریم اومد ۱۴ سالم بود خیلی مظلوم اروم و درسخون بودم ولی خیلی خیلی اذیتم م ...

چیکارش کردی وزه ک دو ماه نشده فرار کرد😅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چیکارش کردی وزه ک دو ماه نشده فرار کرد😅

بخدا من حتی حرفم نمیزدم اصن همچی گنگ بود برام

سفره مینداخت برا بابام و خودش بشقاب میاورد برا من نمیاورد من میرفتم بیارم میگف حق نداری بری تو اشپزخونه

سرسفرع غذا میکشید دیسو میزاشت اون ور خودش من نتونم بکشم

وقتی بابام خونه نبود میگف حق نداری از اتاقت بیای بیرون بعد ک بابام میومد میگف معلوم نیس تو اتاقش چیکار میکنه نمیاد بیرون

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

مردی ک پسر ۲۰ساله دارع فک نکنم دوباره بچه بزارع تو بچه نداری باهاش کنار میای ک بدون بچه بمونی؟؟و اینکه پسرش بزرگه میرع پی کارش دخترش ممکنه اذیتت کنه وضع مالیش اوکی باشه چن سال دیگه هم دختر هم پسر میرن سر خونه زندگیشون شما همسرتون با حقوق بازنشستگی میتونین زندگی اروم داشته باشین

بخدا من حتی حرفم نمیزدم اصن همچی گنگ بود برامسفره مینداخت برا بابام و خودش بشقاب میاورد برا من نمیاو ...

وا دیوونه ای بودع برا خودش

اره دیگ بابام دید اینجوریه گف دخترم مهم تره طلاقش داد

تک فرزندی؟؟مادرتون فوت شده یا جداشدن

مردی ک پسر ۲۰ساله دارع فک نکنم دوباره بچه بزارع تو بچه نداری باهاش کنار میای ک بدون بچه بمونی؟؟و این ...

چرا میذاره که خانم بچه دار شه

وضع مالیش هم خوبه و قراره سه دونگ خونه به نام خانم بزنه

تک فرزندی؟؟مادرتون فوت شده یا جداشدن

اره تک فرزندم مادرم ۷ سالگی فوت شد

همزمان با فوت مادر من یکی از عمه هامم فوت شد ۱۲ تا بچه داشت اونموقعه ۶ ۷ تا متاهل بودن شوهرش چهلم همسرش زن گرفت خانومه همرو عروس داماد کرد الان فقط کوچیکه مونده اونم ۲۳ سالشه کم کم داره میره دیگ تازه شوهرعمم آس و پاس بود خانومه خیلی پولدار بود

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
چرا میذاره که خانم بچه دار شهوضع مالیش هم خوبه و قراره سه دونگ خونه به نام خانم بزنه

خوبه پس . اعتیاد ندارع ؟؟جداشدن از همسرشون یا فوت شده

خوبه پس . اعتیاد ندارع ؟؟جداشدن از همسرشون یا فوت شده

نه کادر درمانه.از همسرش جدا شده.میگه از اول با هم تفاهم نداشتن و همیشه می جنگیدن خانمش با شغلش مشکل داشته آخرش هم خیانت کرده