خوشکلتونمbb مدیر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 2560 عنوان زندگی با مردی که دو تا بچه داره چه سختی هایی داره | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست مرد مطلقه که دختر ۱۴ ساله و پسر ۲۰ ساله داره؟؟ خانم هم مطلقه هست و بچه نداره.بچه ها قراره پیش پدرشون باشند.مودب و درسخون هم هستن. 1404/02/20 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81nari عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 4520 اره تک فرزندم مادرم ۷ سالگی فوت شدهمزمان با فوت مادر من یکی از عمه هامم فوت شد ۱۲ تا بچه داشت اونموق ... عزیزم 💔خدارحمتش کنه خیلی برات ناراحت شدم ایشالا خدا جای دیگه برات جبران کنه و خودش بشه پشت و پناهت بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2451 عزیزم 💔خدارحمتش کنه خیلی برات ناراحت شدم ایشالا خدا جای دیگه برات جبران کنه و خودش بشه پشت و پناهت فداتشم عزیزم من تو تک تک لحظه های زندگیم خدارو حس کردم🥰 هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
81nari عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 4520 نه کادر درمانه.از همسرش جدا شده.میگه از اول با هم تفاهم نداشتن و همیشه می جنگیدن خانمش با شغلش مشکل ... اها قبلش مشاوره هم برید بهترع کاش از ی جایی قبل وصلت ته قضیرو دربیاری راسته قضیه زنش و واقعا سر این مسئله جداشدن . بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
81nari عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 4520 فداتشم عزیزم من تو تک تک لحظه های زندگیم خدارو حس کردم🥰 🫂💙 خدانکنه عمر غمت کوتاه باشه دختر قوی بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤