2777
2789
عنوان

کسی تازگیا ویروس گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 48 پست
ای وایوکلی کار دارم😩 منم یه موقع هایی گوشم میگیره

فقط مراقب باش بخدا داغون شدم دوشب پشت سرهم تب ولرز گرفتم ینی خدا برای هیچکی نیاره الانم چن روزه باگوشم درگیرم دکترو کوفت و زهرمار ولی خوب نشده شاید برم برای شستشو!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تب و لرز که باهامه اصلا ، حتما برو

خیلی بده با زور سرم و امپول سرپام سردرد شدید هم دارم ولی گوش رو گفتم چن روزی امپول پنی سیلین بزنم خوب نشد برم شستشو چون میگن عادت کنه سالی دوسه بار باید بشوری!

خیلی بده با زور سرم و امپول سرپام سردرد شدید هم دارم ولی گوش رو گفتم چن روزی امپول پنی سیلین بزنم خو ...

ای خدا منم باید ببینم فردا پسفردا چطور میشم خوب نشدم میرم یه دکتر دیگه . الان مثلا خوبم بخاطر مسکنی که خوردم ولی خیلی موقع ها حال ندارم . اره شاید دوره اش تموم شه خود به خود خوب شه اصلا

ای خدا منم باید ببینم فردا پسفردا چطور میشم خوب نشدم میرم یه دکتر دیگه . الان مثلا خوبم بخاطر مسکنی ...

اره حتما یه متخصص برو چون شدیدا این ویروس زندگیو مختل میکنه خودمم سعی میکنم باهاش کناربیام تادورش تموم شه خوب بشه چون میگن خوب میشه و خیلیا اینجوری شدن و باتموم شدن دورش گوش خوب شده!

خیلی بده با زور سرم و امپول سرپام سردرد شدید هم دارم ولی گوش رو گفتم چن روزی امپول پنی سیلین بزنم خو ...

نه بابا من همیشه بچه بودم گوشم جرم میگرفت نهایت اون زمانا چند سال یه بار میشستم گوشمو 

اخرین بار هم از 85 فکر کنم نشسته بودم تا 99 

الانم از 99 نشستم 

تازه متخصص هم میشوره برام 

نه بابا من همیشه بچه بودم گوشم جرم میگرفت نهایت اون زمانا چند سال یه بار میشستم گوشمو اخرین بار هم ا ...

خب برای من ازویروسه چون هیچوق سابقه نداشته حتی گوشم بیشترازنرمال هم خوب بود سعی میکنم تحمل کنم تادوره بیماری تموم شه اکه خوب نشد میرم برای شستشو!

خب برای من ازویروسه چون هیچوق سابقه نداشته حتی گوشم بیشترازنرمال هم خوب بود سعی میکنم تحمل کنم تادور ...

اره منم شنیده بودم یه ویروس اومده بود که رو شنوایی اثر گذاشته بود و بچه ها میگفتن گوشمون گرفته 

اره اگه احتیاج نداره بیخود نمیخواد انجام بدی

تازه من اخرین بار یاد گرفتم که اگه بری داروخونه قطره بگیری بریزی جرما از بین میره 

چون یه دفعه جرم گوش خودم زیاد بود و دکتر گفت پنج شش روز بریز و بعد بیا و ریختم و رفتم گفت گوشت تمیزه

یکی دیگه هم اینکه یکی از نزدیکانم جراح گوش و حلق و بینی هست اونم به یکی از فامیلا گفته بود قطره بریز بعد بیا بشورم و خلاصه طرفم یه روز از خواب بیدار شده بود دیده بود رو بالشش یه جرم گنده هست و به دکتر گفته بود دکترم گفته بود همون جرم گوشت بوده و دیگه احتیاج به شستشو نداری

اره منم شنیده بودم یه ویروس اومده بود که رو شنوایی اثر گذاشته بود و بچه ها میگفتن گوشمون گرفته اره ا ...

اسم قطره چیه منم برم بگیرم بلکه راحت شم بخدا چن روزه کلافه شدم از دست سنگینی این گوش خیلی افتضاحه!

اسم قطره چیه منم برم بگیرم بلکه راحت شم بخدا چن روزه کلافه شدم از دست سنگینی این گوش خیلی افتضاحه!

ببین اسمشو الان یادم رفته 

یادم اومد میام مینویسم

ولی به داروخونه هم بگی دکتر داروساز راهنماییت میکنه 

ببین اسمشو الان یادم رفته یادم اومد میام مینویسمولی به داروخونه هم بگی دکتر داروساز راهنماییت میکنه

خب عزیزم گوش حسایه نمیشه هرچیزیواستفاده کرد اگه قطره یادت اومد لطف میکنی قشنگم!