2777
2789
عنوان

کسی هست ادبیاتش خوب باشه

114 بازدید | 17 پست

ترکیب وصفی و اضافی رو تو جمله پایین بگید لطفا 

ادبیات تطبیقی ، یکی از شاخه های مهم علوم ادبی معاصر است . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات تطبیقی 

علوم ادبی 

دوتا ترکیب وصفی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

شاخه های مهم وصفیعلوم ادبی اضافی

عزیزم میتونی بگی شاخه های مهم است 😐

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

فقط این دوتا نیست که

شاخه های مهم 

مهم علوم اضافی 

ادبیات تطبیقی ترکیب وصفی (اسم+صفت)شاخه های مهم علوم ادبی معاصر همه اش ترکیب اضافیه (اسم+اسم)

نه فقط اولی رو درست گفتی🤦‍♀️

عزیزم میتونی بگی شاخه های مهم است 😐

وصفی میتونی خب

شاخه های مهمتر

تر اضافه کردی معنی میده پس وصفیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ادبیات تطبیقی.  وصفی

شاخه هایی مهم.  وصفی

مهم علوم.    اضافی

علوم ادبی.  وصفی

ادبی معاصر.   اضافی

ببین به کلمه هایی که آخرشون عه داره  یدونه (ی)اضافه کن بعد با کلمه بعدش بخون اگر معنی دار بود وصفی اگر معنی دار نبود اضافی

شکرت🌱🦋 

ادبیات تطبیقی. وصفیشاخه هایی مهم. وصفیمهم علوم. اضافیعلوم ادبی. وصفیادبی معاصر. اضافیببین به ...

آرههه درست گفتید خیلی ممنونم🥰 ولی نمیدونم چرا ادبی معاصر رو وصفی گرفته

ادبیات تطبیقی. وصفیشاخه هایی مهم. وصفیمهم علوم. اضافیعلوم ادبی. وصفیادبی معاصر. اضافیببین به ...

مثلا ادبیات تعلیمی یا ادبیات حماسی اینا هم ترکیب وصفی هستند ؟