2777
2789

من روز ۹ انتقال ترشحات خونی داشتم 

روز ۱۰ دو بار خونریزی کردم خفیف بود 

و ۳ روزه ترشحات خونی قهوه ای زیاد دارم 

بی بی زدم مثبت شد 

ولی لکه بینیم قطع نمیشه و میگن احتمالا یا بارداری خارج رحمیه یا پوچ 

توروخدا تجربه ای دارین بگین نمیتونم تحمل کنم ☹️☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا همش فکر متفی احتمال لانه گزینی هم هست 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

کاری نمیتونی بکنی،  ممکنه دکترت برات  شیاف پروژسترون تجویز کنه ممکنه بگه الان هیچ کاری نکن و دست نگهدار تا دوهفته تمام بشه بعد ازمایش خون بده تا مراحل بعدی رو بتونی ادامه بدی

احتمالا لک لانه گزینی داشتی بعدی ها هم لکه بینی هاییه که خیلیا تا دوماه تجربه میکنن بعد خودش قطع میشه، برای منم دقیقا ب همین صورت بود و مشکل دیگه ای برام پیش نیومد

سرگیجه دارم و درد شدید لگنلکه بینی لانه گزینی مگ یه روز طول نمیکشه؟

راستش دقیق نمیدونم ولی آی وی افی زیاد دیدم با لک و خون و... 

که بارداریشون ادامه داشته 

امپول فمولایف و شیاف پرو با دستور پزشک سریعا باید استفاده بشه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
کاری نمیتونی بکنی، ممکنه دکترت برات شیاف پروژسترون تجویز کنه ممکنه بگه الان هیچ کاری نکن و دست نگه ...

شیاف پروژسترون روزی ۲ تا دارم‌

انشالله همینجوری که میگی باشه چند هفتگی تو سونو مشخص میشه جنین سالمه یا نه؟

راستش دقیق نمیدونم ولی آی وی افی زیاد دیدم با لک و خون و... که بارداریشون ادامه داشته امپول فمولایف ...

انشالله همینجوری ک میگی باشه شیاف و دارو دارم مصرف میکنم

سلام عزیزم شما چی شد آخر؟ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

سلام گلم جنینام دوقلو بودن و یکی از قل ها رشد نکرده بود و داشت سقط میشد با بیشتر کردن دوز پروژسترون ...

آها🥺ان شاء الله بقیه بارداری به سلامتی و راحتی طی بشه ❤️ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔