2777
2789

جلسه ۳۵۰ یک  ساعت و نیم ؟

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام خصوصی بگیرمپسرم انلاین گوش نداد

آنلاین چند دادی؟

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
اگه حضوری باشه بنظرم بهتره

حضروری یک ماه دیگه شروع میشه . گرمه بیرون 

من میخوام خصوصی بگیرمپسرم انلاین گوش نداد

خصوصی چنده؟

ببر حضوزی من تیچر بودم سال ها کیفیت حضوری خیلی بیشتز. خیلیم داره گرون میگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببر حضوزی من تیچر بودم سال ها کیفیت حضوری خیلی بیشتز. خیلیم داره گرون میگه

باشه مرسی

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد میکردن. تدریسشون آنلاین بود و خیلی تمرین میدادن تا یاد بگیرم. آی دی تلگرامشون رو برات میذارم .

قیمت کلاساشون هم خیلی خوبه .برای رزرو کلاس به این ای دی پیام بدین

telegram ID:pinklutus

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد م ...

تلگرام ندارم ، شمارشو بده