هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه متأهلی که تا سه ماه بعد از این که قطع کردی اصلا نباید حامله بشی
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
مجردم شنیدم میگن نازایی میاره در اینده! میترسم بخورم
نخور
برو ببین منبع جوشات چیه از من عصبی بود
دکترتم عوض کن
من اینقدر زجر کشیدم تا کبدم برگشت به حالت قبل
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
کی گفته کبدت فوق العاده چرب میشه؟من سه دوره مصرف کردم بازم دارم مصرف میکنممیشه جلوی این مسئله رو گرف ...
تجربه خودم
دکترا خیلیاشون حالیشون نیست فک نکنید چون دکترن پس بلدن
من منبع جوشام عصبی بود الکی راکوتان خوردم خودمو داغون کردم بعد رفتم پیش دکتر داخلی برام گفت منبع جوشام چیه از اون روز به بعد یدونه جوش رو صورتم نیست