2789

باهاش زیاد حرف بزن 

من خودم با صبحت و کمک کردن همیشه یخم وا میشه

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

عه چقد من

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه اتاق بهش بدید بفرستش بره توش بگو برپ‌استراحت کن تا به ارامش برسه

به نظرم راه خوبی نیست اینجوری بدتر عذاب میکشه هی فکر میکنه که دوست داشتنی نیست طرد شده و هزارتا فکر و خیال دیگه بعدم دیگه روش نمیشه از اتاق بیاد بیرون 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

اون مهمونه منم اونقدر خجالتی و استرسیم یخ سوتی هایی میدم یه رفتاری میکنم یادم میفته بدنم خشک میشه 😭 ...

خوب اینطوری نباش بزار اسی معذب نباشه یا هم نرو کلا خونه اسی 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

درون گرا کسی نیست که تنهایی دوست داشته باشه کسی هست که چون نمیتونه ارتباط بگیره با ادما تنهایی رو ترجیح میده

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭