2777
2789

خواهرم منو سر این دوراهی گذاشت اول اون به من و شوهرم بی اعتنایی کرد رفته بودیم خونش نشست که سریال ببینه, بعدشم شوهرم دیگه کوتاه نمیاد بیشتر از یه ساله شما جای من بودین چه میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سختیه ولی خب طرف شوهرم . چون می‌دونم تنها کسی ک تهش میمونه شوهرمه . خواهرم زندگی خودشو داره و اگر حامون عوض بشه خواهرم طرف منو نمیگیره . و البته صحبت منطقی با دو طرف 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ای بابا چرا خواهرت بی محلی کرد؟

منم خواهرم یه مدت وضعشون خوب شده بود بهم بی محلی کرد منم گذاشتم تو حال خودش باشه الان دوباره اومده سمتم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

خب به هیچکدوم 

با خواهرم رابطه داشتم بدون شوهرم چون شوهرتون هم حق داره با شوهرمم خوب بودم و بهش حق میدادم....

البته وقتی میری خونه کسی بی اعتنایی میکنه ممکنه دلش از هزار جا پر باشه صرفا ربطی به شما نداشته باشه البته این توجیح خوبی برای این رفتار نیست به عنوان میزبان

خواهرتون متاهله؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤