2777
2789

دوس دارم بدونم نظراتتونو

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اچمدم بگم ازمایش جوش شیرین و...درست نیست. ان شاءالله بارداری سلامت و شادی داشته باشی و نی نی کوچولوتو با سلامتی بغل بگیری. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
حسی بگم؟دختر

اره هر حسی ک داری هنوز ب جنسیت نرسیده ولی دوس دارم نظر بقیه رو بدونم 

با تست نخ و سوزن و حلقه روی شکم پسر اومده 

میخوام ببینم نظر بقیه چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

فقط اچمدم بگم ازمایش جوش شیرین و...درست نیست. ان شاءالله بارداری سلامت و شادی داشته باشی و نی نی کوچ ...

فداتشم انجام دادی درست نبود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من حسم خیلی خوبه پسرعه😍

خدایی🤩🤩🤩🤩نظرت اینه پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40