2777
2789

ببین یه کیف خریدم ۲۰ روز طول کشید تا اوردن وقتی اوردن دیدم اون رنگی ک تیکشو زده بودم نیست خیلی اذیتم کردن اولین تجربه بدم بود

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستی عوضش کنی یا پولتو پس بگیری اخرش؟

نه دایرکت جواب میدن نه هیچی  گفتم بخام برگشت بزنم باز باید پول پست بدم دوباره بخان بفرستن پول پست میخاد جدا ازینا اصن جواب نمیدن گفتم بیخیال همینو استفاده میکنم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

این طوری نبوده که برام نفرستن

ولی شده یه چیزی رو خیلی خیلی گرون بهم فروختن اونم ۵ سال پیش حتی الان هم قیمت اون به اندازه اون قیمتی که طرف اون سال بهم فروخت نیست من اون موقع نمیدونستم بعدها متوجه شدم طرف چه قدر گرون بهم فروخته

یا شده یه رنگ دیگه اشتباهی برام فرستادن و با اونکه تاکید کردم اگه تا دو هفته دیگه میفرستین سفارش بدم یک ماه طولش دادن و رنگ اشتباهی هم فرستادن و با وقاحت تمام گفتن خب شده دیگه سرمون شلوغ بود