2777
2789
عنوان

مچ دستم خیلی درد میکنه

56 بازدید | 11 پست

ی مدت چن وقت پیش مچ دستم ی جاش مث ی توپ یکم باد کرده بود دکتر گف ببندش بستمش خوب شد الان بعد دو س سال باز درد میکنه اما باد نکرده دو س روز کار سنگین کردم درد میکنه کسی میدونه چرا؟ برم عکس بگیرم؟ دکتر ارتوپد برم؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
از کار زیاده منم اینطوریم

درد میکنه اذیتم میکنه نمیدونم چ کنم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچه بغل کردن و کار کردن مچ دستام درد میکنن برو یه عکس بگیر نشوت دکتر بدع

منم دقیقا امروز نمیتونسم برادرزادم بگیرم بغل

منم همینطوری بودم دکتر بهم مچ بند داد خوب شد ولی اگر دوباره درد بگیره همون رو میبندم خوب میشه

خواسم دوباره برم دکتر

دکتر بهتون مچ بند نداد

چرا اتل دار داد یادم نمیاد گف یا اگ خوب نشد یا اگ باز اینجوری شد باید عمل کنی

اهانه به من مچ بند دارد خداروشکر خوب شد انشالله که از شما هم خوب بشه نیاز به عمل نباشه

مرسی❤

برای درد مچ دستت به نظرم از یه متخصص ارتوپد مشورت بگیر من برای درد پای مادرم از دکتر احمد همت یار مشاوره گرفتم و بهم گفت چیکار کنم خوب بشه. شماره تماسش توی سایتش هست اسمشو سرچ کنی میاد برات