2777
2789
عنوان

از چند سالگی تون راضی بودید💙

151 بازدید | 20 پست

دلیلشم بگید

خودم بعد ۱۹ سالگی ، چون افکارم خیلی فرق کرد و بیزینسی نگاه کردم به همه چی ، استقلال هم خیلی برام هیجان داشت چون قبلش یه بچه خونگی بیشتر نبودم

شما هم بگین

۱۲_۱۳

خیلی درس خون بودم

زبان انگلیسی م هم خوب بود😂😂😂

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ی سالی میشه

چون از اردیبهشت پارسال تا الان کلا عجیب عوض شدم

رفتاری 

همه چی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

از همه سال های زندگیم راضیم ‌چون هر سال تغییراتی کردم که بهم کمک کرده .

ولی ۸ سالگی خیلی تجربه های خوبی داشتم بهترین سال زندگیم بود چون کلا هیچکاری نمیکردم فقط خوش گذروندم اون سال😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۱۳ سالگی احساس میکردم دیگه قشنگ دارم توی مسیر آرزوهام قدم برمیدارم و خدا خودش داره همه چیزو واسم درست میکنه خیال میکردم تا ۱۸، ۱۹ سالگی دیگه به همه آرزوهام‌ میرسم ولی بعدش خودم همه چیو خراب کردم البته الان دارم سعی میکنم دوباره از اول شروع کنم ولی خب احساس میکنم دیگه دیر شده...

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
الان چن سالته؟

۲۳

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از همه سال های زندگیم راضیم ‌چون هر سال تغییراتی کردم که بهم کمک کرده .ولی ۸ سالگی خیلی تجربه های خو ...

😂 خوب شد خط آخرت رو خوندم چون جواب سنگینی در پیش داشتی