2777
2789

من این آهنگ مرجان رو میشنوم یاد مامانم میوفتم البته سایه ش رو سرمونه خدا رو شکر ولی همش میاد جلو چشمم

خونه خالی خونه غمگین
خونه سوت و کور بی تو
رنگ خوشبختی عزیزم
دیگه از من دوره بی تو
مه گرفته کوچه ها رو
اما سایه ی تو پیداست
می شنوم صدای شب رو
میگه اونکه رفته اینجاست☹

آهنگی هست که مثلا یاد عشقتون بندازتتون؟ یا خانواده تون؟یا هر چیز خوبی یا حتی بد😊

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

اهنگ دلارام از پازل بند منو یادتابستون میندازه که رفتیم شمال و اولین قرارم باعشقم اونجا بود و این اهنگ همون موقع اومد بیرون و باهم گوش کردیمس

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقی با تو زندگی با تو کلی از این حرفای خوب دارم باهاتو با ریتم تند بخونین دنیای من تویی تموم لحظه هامو 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اهنگ شما خونتون مورچه داره :/

اهنگ شله شله😂😂😂😂

بچم وقتی گریه میفته فقط با اهنگای خداوردی اروم میشه 

یاورتون میشه؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙