2777
2789

ببخشید کاربری اصلی ام ترکیده مجبور شدم با کاربری جدید بیام طولانیه خواهش میکنم بخونید 

من متاهل ام و تو کلاس دانشگاه از همه بزرگتر ام 

یه دوستی دارم خیلی درگیر پسراست خیلی زیاد 

یه رل داشت رفته بود غکس خودمو خودشو برا اون فرستاده بود اونم گفته بود این دختره چه خوبه اینم گفته بود متاهله گفته بود حیف 

بعد من بعش گفتم راضی نیستم عکسم فرستادی گف اکی 

تقصیر خودم بود حالا جریان اصلی اینه 

این از یه پسره تو کلاس خوشش میاد پسره اینو فالو داره 

هر وقت عکس خودشو تنها استوری میکرد به بهونه اینک ریپ کنه پسره هییچی نه لایک نه ریپلی نمی‌کرد 

عکس دوتایی مونو میزاشت پسره لایک میکرد

چند بار گفت پسره ازت خوشش میاد گفتم ناراخت میشم نگو تهمت نزن و تازه یبار براش پیام گذاشتم یبار دیگ بگی من می‌دونم وتو 

تا اینک دفعه آخر دعوا شد گفنم یا عکس منو نزار یا اونو هاید کن 

امروز نشسته بودیم باز جلو اون یکی دوستم حرف شو تکرار کرد منم عصبی شدم گفتم نگو مگه نمبفعمی این حرفات یعنی چی برگشت با عصبانیت و تنفر گفت چته جدی گرفتی یه چیزی گفتیم 

منم کلا زدم زیر همه چی رفتم تو کلاس نه باهاش حرف زدم نه کنارش نشستم 

اومد گفت قهری گفتم نه قهر چیه تو حرف دهنت رو نمبفنی گف من نمی‌فهمم تا تو نمیفهمی 

آها یه چیز دیگ این یبار منو همبرگر دعوت کرد به هواست خودش یبار تولدم منو برد کافه برام خوراکی خرید بهش گقنم من اینحوری خوشم نمیاد باید یبار بیای  همبر مهمون من 

هنوز یه روز نگذشته بود گف منو مهمون کن همبرگر انگار من میخام پولشو بخورم 

منم اومدم خونه همه دنگ مو زدم براش اونم با پررویی میگه پول من حروم نیست ک برگردونیدی و فلان 

دیگ نمیخام بهش محل بدم واقعا عقل درست حسابی ندارع بگید چیکار کنم باهاش عادی باشم یا کلا کات فور اور

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

چندسالته؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دیگ هم بهم گفت تو از فلان پسر تو کلاس خوشت میاد ؟😡

یا گفت فلانی دوستمون ک اونم متاهله رو یه پسره کراشع 

چندسالته؟

من ۲۷ اینم بگم پسره ۲۰ شاید نباشه اتفاقا اصلا هم اینحوری ک آیه میگه نیست آدم محترمی هست 

چه آدم عجیبی هستی 

تهمت چی؟!

مگه گفته رابطع داری یا دوسش داری میگه پسره دوستت داره این تهمت نیست 

مهمون کرده سریع نرفته تو معده گفتی مهمون کن خب مگه عجله داری دوست هستید دیگه یه روز هم شما مهمون میکردی 

بعدم گفته بیا مهمون کن سریع پولش رو دادی 

ب خدا ک آدم عجیبی هستی چطور تحملت میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین بعضی جاها تو رفتارت بد بود بعضی جاها اون ولی دوستیتو باهاش محدود تر کن قهر‌ نه که دشمنی ایجاد ش ...

کجا رفتار من بد بود عزیزم خیلی زشته صاف تو چشام زل زده میگه فلانی ازت خوشش میاد نمی‌فهمه چه تهمت سنگینی میزنع یبار بهم میگه تو ببخشید م ی ل ف حساب میشی برا اون خوشش میاد ازت 

من جات بودم نمیذاشتم عکسم پیش همچین ادمی بمونه

گفتم عکس مو از پیج ات حذف کن شاید بگم کلا از گوشیت حذف کن خیلی عکس دارم باهاش متاسفانه 

چه آدم عجیبی هستی تهمت چی؟!مگه گفته رابطع داری یا دوسش داری میگه پسره دوستت داره این تهمت نیست مهمون ...

خجالت اوره ک بهم میگه تو میلف هستی پسره ازت خوشش میاد نمیدونم برا تو شاید لکی باشع ک بهت تهمت بزنن برا من نیست 

بهم میگه تو هم خوشت اومده ک اون عکس تو لایک می‌کنه ها یا میگه نکنه از فلانی خوشت میاد 

یعنی هرچی به دهنش میرسه میگه  هم به من هم اون آقا تهمت میزنع بنطرت این چیز عادی هست ؟

بعدم من نگفتم دعوتم کن اون تا از کافه برگشتیم روز بعدش گفت منو دعوت کن  خودم قصد ش رو داشتم ولی یجوری رفتار کرد انگار می خوام پول شو بخورم 

گفتم عکس مو از پیج ات حذف کن شاید بگم کلا از گوشیت حذف کن خیلی عکس دارم باهاش متاسفانه

عکس هاتو بگیر پاک کن قبل از اینکه رابطه ات باهاش قطع کنی یه وقت باهم دعواتون شه خیلی کارا میتونه با عکست بکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲