2777
2789

بچه ها من موهام فره و درحالت عادی وز نیست اما اتو میکشم وز میشه میخوام بدونم چه مارک اتویی مناسب هستش برای موهای من؟چه مارکی هست ک راضی باشید و کمترین حالت وز رو بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات را اول کمی چرب کن بعد اتو بکش که حالت باد خورده پریشون نشه لخت بیفته 

برند اتو خیلی مهم نیست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

قبل از حرارت اصلااا نباید به مو روغن یا محصول زد،فقط محافظ حرارت میشه

نه اشتباه نکن و امتحان کن نتیجه را متوجه میشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نه اشتباه نکن و امتحان کن نتیجه را متوجه میشی

اون  لحظه شاید خوب باشه ولی به مرور موهات داغون میشه 

روغن حرارت بالا رو تو مو نگه میداره انگار که میخوای مو رو سرخ کنی به فنا میره

روغن باید بعد از اتوکشی زده بشه