2777
2789
عنوان

خیلی برنج خوردم دارم میترکم

193 بازدید | 21 پست

چیکار کنم هضم شه دست خودم نبود😩😂😂😂 دوتا دیس کامل

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دیس دیگه بخور تا بگم😁

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نوش جونت منم خیلی دلم برنج میخواد واقعا عرق زنیان یا عرق نعناع بخوری خوبه زنیان بهتره

جدی خوبه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من اصلا نمیتونم از نصف بشقاب بیشتر بخورم برنج وتا میخورم گشنم میشه و دلم ضعف میره

من میتونم ولی رژیمم چندساله جلو خودمو میگرفتم اینسری نمیدونم یهو چم شد

یه دیس دیگه بخور تا بگم😁

قابلمه تموم شد ته دیگش هست😂😂😂