2777
2789
عنوان

شماهم به ادمایی که زیادی با همه مهربونن اعتماد ندارین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
حالا هم آدمهای خوب پیدا میشه اینقدر بگید که همون هاهم پشیمون بشن از محبت و خوب حرف زدن کلا مردممون ب ...

نه بخدا هر چیزی در حد تعادلش خیلی هم خوبه ولی اینا که من میگم قشنگ مشخصه محبتشون ساختگیه و قربون صدقه هاشون کلامی و الکی

نه بخدا هر چیزی در حد تعادلش خیلی هم خوبه ولی اینا که من میگم قشنگ مشخصه محبتشون ساختگیه و قربون صدق ...

میدونی چرا  این حرف و میزنم مادر یکی از دوستای پسرم پزشک اطفال بود این زن بقدری خاکی و قربون صدقه میرفت اون مادرهای که از همه لحاظ ضعیف بودند رفتند زیر آب خانم دکتر رو زدند و مدام گفتند پاچه خواری میکنه و برای نمره گرفتن برای معلم کادو یا محبت میکنه حالا پسرش جز بهترین تمیزترین و با اخلاق ترین بچه های مدرسه بود واقعا از لحاظ درس و ادب بیست بود مادرها از حسادت یا تاحالا محبت ندیده بودند خیلی بد برخورد میکردند، خانم دکتر پسرش رو برد از مدرسه رفت در صورتی که حتی مدیر و معلم از رفتنش گریه کردند من خودم از مادرهای که اندازه ی صفر هم نیستند و خودشون و میگیرند و زیر زیرکی نگاه میکنندمیترسم نترس از او که های و هو دارد بترس از او که سر بتو دارد قدیمیها چیزی میدونستند که گفتند 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.