2777
2789

امروز وقت دکتربینیمو داشتم.تواین ۳ماه هر موقع خواستم چسب عوض کنم همسرم نبوده بدون چسب ببینه خودمم دوس داشتم ورمش کمتربشه بعدببینه.امروزمنشی چسب بینیموبازکردگف بروبشین تاصدات کنم بری پیش دکتر.دماغم فرمش خیلی خوب شده هرکی اونجامیدیدخوشش میومد.خودمم خیلی دوسش دارم.

باذوق رفتم پیش همسرم سرش توگوشی بودصداش کردم یه نگاه یک ثانیه ای کردسرشوکردتوگوشی گفتم چطورشدم الان مثلانگاه کردی دوباره یه نگاه کوتاه کردسرشوکردتوگوشی گف خوب شده.یعنی ازاینهمه بی ذوقیش یخ کردم.همه ی حالموگرف.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا خودت کیفشو ببرمردا چون برای اینجور چیزا پول خرج میکنن زورشون میاد

همیشه حسرت مردایی ومیخورم که زبون میریزن واسه خانوماشون.میمردامروزیه کلمه میگف خوشگل شدی

منن اینقدر دلم میخواد عمل کنم بینی بزرگ نیستا اتفاقا همه میگن خوبه ولی مطمینم عمل کنم قیافم خیلی عوض ...

منم دماغ زیادبزرگی نداشتم دوس داشتم ایراداتش برطرف بشه ویکم فانتزی تربشه.بعدعمل گونه هام برجسته ترشدن.چشمام کشیده ترشدن.خیلی دوسش دارم تغییراتمو