2777
2789
عنوان

تو روخدا بگین من چیکار کنم

64 بازدید | 5 پست

منم امروز صبح با داداشم بحثم شد 

شوهرم شهر دیگه سرکار داداشم اومده پیش من خیر سرم تنها نباشم بخدا ناهار درست میکنم نمیخوره بعدشم یه روز که هیچی درست نمیکنم بهم میگه گدا، احمق هیچی نفهم،همه این حرفا رو میزنه امروزم اومده تو اتاق میگه اگر فردا یچی برام درست نکردی همه وسایلت میریزم بیرون منم اعصابم خورد شد گفتم اصن نمیخام پیشم بمونی برو خونه منم تنهایی یه کاری میکنم خیلی بهم حرف میزنه و من هیچی نمیگم.. حتی هنوز به شوهرمم نگفتم ایجور سرم میاره وگرنه 1ساعتم نمیزاشت پیشم بمونه صبحی کلی گریه کردم 😭😭😭بخدا خودمم موندم چیکار کنم بقرآن غذا درست میکنم نمیخوره بعدش کلی حرفم بارم میکنه جلو همه 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه لوسبازیه خب بفرستش بره شوهر کردی از دست همچین ادمی راحت بشی نه اینکه بیاریش ور دلت.!!!

زنگ آبجیم زدم درد دل باهاش کردم چقد یواشکی که کسی نفهمه گریه میکنم 

میترسم ازش بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از خونه‌ی خودت وسایلتو میریزه بیرون؟ خودت زودتر پرتش کن بی تربیت

بهش گفتم تو میخای منو از خونه خودم بندازی بیرون گفتم برو خونه خودتون وقتی اینجا اذیتی منم ایقد آزار نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه لوسبازیه خب بفرستش بره شوهر کردی از دست همچین ادمی راحت بشی نه اینکه بیاریش ور دلت.!!!

بهش گفتم برو خودم تنهایی راحت‌تر م هرغذایی درست میکنم یه ایرادی ازش میگیره خودمم موندم واقعن دیوونم کرده بخدا شوهرمم  اگربفهمه بهم حرف زده   بدش میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40