2777
2789
عنوان

دعوا سر جهیزیه اوردن

603 بازدید | 48 پست

امیدوارم همگی خوب باشین ما ۸ ماهه عروس اوردیم من خودم شهر دورم مادرمم به رحمت خدا رفته عروسمونو از جون بیشتر دوس داریم ایشون به پدرمم گفتم من ک شهر دورم دختر اولت اونه دختر دومت منم احترامی ک ب من میزاری دوتاش کن واسه این دختر ک اومده وارد خانوادمون شده یکی دوبار داداشمو. عرسمون دعواشون شد داداشمو دعوا کردم گفتم حقت نیست از گل کمتر بگی بگذریم از اینا ما وضع مالی بابام تقریبا خوبه ی خونه بهشون داد ک برج ۶ مستاجر میره ی ماشین خوبم داره میخره برای زیر پاشون گفت خرج عروسیم با من  با سه تیکع یخچال فرس تلوزیون طلا هم گفتیم براش اونقدر بخریم ک دستاش پر شه در حد توانمون حالا از اول عقد عیدی ک گذشت خانواده عروسمون نه ی تیکه لباس واس داداشم خریدن ن یه حلقه طلا ک عرفه ن هیچی منم داداشمو اروم کردم گفتم تو ک چشمی نداری ب وسایلشون ولش کن خوبی زنت ب دنیادمی ارزه دوروز پیش رفتن خونه پدرزنش پدرمو داداشم بعدش بابام از برنامش گفت این هدفارو دارم شمام لطف کنید یکمی جهیزیه واسه دخترتون اماده کنید برن سر خونه زندگیشون سه تا خواهر زناشو پدر زن و مادرزنش از یتیمی داداشم ک مادری بالاسرش نیست منم دورم سو استفاده کردن رفتار زشت و زننده ک ما حتی ی قاشقم نمیخریم برای این دختر بحثشون بالا گرفت گفتن اصلا شیر بها میخوایم ما 

من نبودم اگ نزدیک بودم نمیزاشتم بابام اینا ب این منظور برن خونشون ولی بابام اینا مهمونشون بودن خیلی بهشون بی احترامی کردن توهین کردن حتی سر عقد اینا ی هزاری کادویی هم ندادن اینم از الانشون ک میگن ما هیچی واسه این دختر فراهم نمیکنیم چون زنداداشم ازدواج دومشه ی بار جهیزیه خریدم قبلا براش برای این شوهرش دیگ ما نمیخریم بخدا اصن نگفتیم مارک بخر نگفتیم اینو بخر اونو بخر گفتیم فقط ی کمکی شماهم بکنید از هرچیزی معمولی ترین

چرا یه تاپیک رو ول میکنید و جدید میزنید؟

خو اونور ارزش قائل شو و جواب بده بعد جدید بزن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ای بابا

عقدن؟

چرا قبل عقد صحبت نکردین پایه این مسایل؟

دفتر بله برون برای اینکاراس خب

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون ازدواج دومه دختر خانم هست اولش باید طی میکردین ولی اونا هم میبینن شما انقد اهمیت میدید محترم هستین خونه ماشین عروسی طلا همه چی مهیا میکنید بهتر بود یکمی هزینه کنن که زندگی دخترشون واسه بار دوم خراب نشه و دخترشون هم سربلند شه بالاخره برادر شما باراول هست ازدواج می‌کنه نمیشه که هیچ کاری واسه داماد نکنن

عروس خانم خودش چی میگه 

چقدر ذاتتون خوبه وقتی داشتم میخوندم حس خوبی گرفتم از رفتارتون. ولی عزیزم اونا نه بخاطر داداش شما بخاطر دختر خودشون بنظرم که یبار هزینه کردند دیگه حاضر به هزینه نیستند. بهشون بگو قبلیا بفروشید جدید بگیرید

والا لیاقت ندارن خدا میوه خوب تصیب چه کسانی می کنه ،شما هم در حد لیا قتشون احترام کتید ، ماهم از این عروسا گرفتیم دخترشون با لباس تتش فرستادن خونه داماد خرج عروسی هم ندادن ،احتمالا عروستون تبریزی نیست 

دوست عزیز هر آنچه که میخرید صورت نویسی کنید و فاکتور داشته باشید .خوبی که از حد بگذره نتیجش این میشه .عدالت رو رعایت کنید.لزومی نداره این همه بریز و بپاش .عروسی رو کنسل کنید به یه مهمونی خودمونی .حس سو استفاده به آدم دست مبده .براب ازدواجشونم اصلا عجله نکنید .شناخت هنوز کامل نیست که این اتفاقات بروز میده