2777
2789
عنوان

ارتباط با همکارم

339 بازدید | 21 پست

سلام.یه دختری همکارمه.خیلی دختر خوب و خانواده داریه.دورا دور میشناسمش.فامیل یکی از دوستامه.چهرش به نظرم معمولیه.اولش هیچ نظری روش نداشتم.ولی الان که خیلی تنهام و با کسی نتونستم اوکی بشم هی وسوسه میشم بهش پیشنهاد آشنایی بدم.میگم شاید علاقم بهش بیشتر شد بعدا.اصلا ازش بدم نمیاد.ولی محیط کار یجوریه که همیشه ترجیح میدادم وارد این روابط نشم واسه مسائل بعدش.همش دو دلم.به نظر شما چیکار کنم.حتی نمیدونم دنبال چیم.یه چیز مثل روابط خواهر برادری یا دوستی یا کیس ازدواج.موندم چیکار کنم.لطفا راهنماییم کنید.سرزنش نکنید

کجای رشت دنبالت بگردم...

رفتار اون خانم باهات رو درنظر بگیر ببین تمایلی نسبت بهت داره یا نه

بعد شرایط خودت رو کامل بسنج ببین توانایی اینو داری از الان ی زندگی رو اداره کنی و دختر مردم رو بدبخت نکنی

بعد به دختره پیشنهاد بده اشنا بشید

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

اگه از سر سرگرمی میخوای بری طرفش تورو به اعتقاداتت ذهنشو درگیر نکن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ارتباط نگیر چون تکلیفت مشخص نیست دخترهم‌گناه داره شاید دوران اشنیایی بهتون دل بست بعدشما پشیمون شدین

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

مگه دختر مردم بازیچه س تا هدفتون رو نمیدونید و مطمین نیستید ترید جلو

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

فقط با قصد ازدواج كمي نزديكش شو ببين عكس العملش چيه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه از سر سرگرمی میخوای بری طرفش تورو به اعتقاداتت ذهنشو درگیر نکن

میترسم همین باشه.به چشم ازدواج بهش نگاه نمیکنم ولی دوس دارم یه دختر توی زندگیم باشه.از طرفی میترسم بهش وابسته بشم و ازدواج کنیم و بعدش پشیمون بشم.خیلی خوبه.فقط واسه ظاهرش میگم.معیارهای دیگه ای مدنظرم بود ولی خوب بودنش وسوسم میکنه.از طرف دیگه هم میترسم وابستش کنم و بهش آسیب بزنم.چون اهل نامردی نیستم ولی ازدواج زوری که نمیشه.واقعا موندم

کجای رشت دنبالت بگردم...

رفتار اون خانم باهات رو درنظر بگیر ببین تمایلی نسبت بهت داره یا نهبعد شرایط خودت رو کامل بسنج ببین ت ...

رفتارش با همه خوب و با احترامه

هم محلی هستیم گاهی منو با ماشینش برده یا آورده

شاید اصلا از من خوشش نیاد و جوابش منفی باشه ولی حس میکنم بدش نمیاد ازم.البته میگم شاید برداشت اشتباه من باشه.واقعا بهم حسی نداشته باشه.نمیتونم دقیق بفهمم.بنظرتون سوالایی وجود داره که بشه اینو فهمید؟ شماها که دخترین لطفا کمکم کنید.از طرفی شرایط ازدواجو تا حدودی دارم ولی مرددم واسه ازدواج میخوامش یا ماجراجویی عاشقانه

کجای رشت دنبالت بگردم...

میترسم همین باشه.به چشم ازدواج بهش نگاه نمیکنم ولی دوس دارم یه دختر توی زندگیم باشه.از طرفی میترسم ب ...

بببین اگه ظاهر به دلت میشینه برو ولی اگه سلیقت نیست بیخیال شو  مگه حتما باید خوشگل باشه؟؟ کسیو دیدی تا حالا به خاطر ظاهر ید طلاق بگیره؟؟ ما فامیلامون زناشون نسبتا خوشگله ولی نمیدونی چه بلایی سرشون آوردن تو روشون بهشون میگن ازت طلاق میگیریم میریم خیانت میکنیم خونه و ماشین و همه چی هم به اسمشونه بگرد دنبال ذات خوب و انسانیت ک تو زندگیت وفاداری و صداقت و تعهد باشه ن جنگ و دعوا شکاکی و هی جروبحث

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

رفتارش با همه خوب و با احترامههم محلی هستیم گاهی منو با ماشینش برده یا آوردهشاید اصلا از من خوشش نیا ...

شما خودتون ماشین ندارید؟

از نظر مالی کلا درنظر بگیر ببین چقدر توانایی چرخوندن زندگی رو داری

اول همه چیز رو از سمت خودت اوکی کن و همه شرایط رو بسنج بعد پیشنهاد اشنایی بده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
تو که نمیدونی با خودت چند چندی یکی دیگه رو وارد زندگیت کن

بهترین کار همینه.الان دو ساله میشناسمش کاری نکردم.خودخواهیه ولی یجورایی به فکر حس و حال خودمم.تنهایی خستم کرده

کجای رشت دنبالت بگردم...