عزیزم کسایی که مستقل نیستن به مرور افسرده میشن ادم بی هدف همینه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مجردم ولی کلا روزایی که خونه موندم که به کارا برسم اتفاقا به هیچ کاری نرسیدم ، ولی روزایی که سر کار میرفتم اتفاقا به همه کارای شخصیم هم میرسیدم ، کلا مدتی تو خونه موندن خمودگی میاره ، به خصوص که کار تکراری بخوای انجام بدی که در قبالش کسی هم قدر نمیدونه و پاداشی نمیگیری و همه فکر میکنن وظیفه اس
عزیزم عمران خوندم طراحی هم مدرک بین المللی اموزشگاهی
شما چیکار میکنین؟😁
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
اسی الان جوونی بخوای چند مدل غذا بپزی دو روز دیگه دور از جون تب هم کنی انتظار تنوع غذایی ازت میره ها اذیت نکن خودتو
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
من هم شاغل بودم و هم خانه دار ، هردو مزیت و معایب خودشونو دارن . اصلا نمیشه مقایسه کرد . هردو محترمن . هر ادمی هدف خاص خودشو داره . یکی دوست داره خانه دار باشه و هدفش فقط منوط به بچه و خانه هست . یکی هدفش کار و تلاش