2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون خواجه . خانما پیردختر

عقل نداری ؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

تو چقد سمی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خواهرم مجرده ۴۰سالشه اونم میگه من اینجوری راحتم ومامانم چرا میخواد آرامش منوبه هم بزنه من میگم دروغ ...

من مورد خوب خداییش نداشتم یا بیکار بود  یا معتاد طرف خواهرش اومده میگه فقط تریاک میکشه دِ لاکردار من برادرام پدرم حتی سیگار نمیکشن حتی قلیون نداریم و نمیکشیم بیام با ی تریاکی وصلت کنیم من راحت نیستم و نیاز دارم چ جنسی چ عاطفی کم میشه کرد عزا بگیرم درست میشه؟؟؟کاری از دستم برمیاد جز دعا کردن زیر ۳۰سال هم اصلا خواستگار نداشتم متاسفانه و خودمم تو فکرش نبودم ۳۰ب بعد انگاری تکون خوردم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تو هم بشین برا شوهر گریه کن

مگه فکر کردی مغز من اندازه تو زنگ زده و انقد بی مصرفم مث تو که بشینم همه آرزوهامو شوهر بیاد بر آورد کنه؟و تنها هدفم و آرزوم ازدواج باشه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

پس دهنت ببند

تو دهنتو ببند و زر مفت نزن وگرنه مجبورم برات ببندم.الانم هری

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

محض اطلاع دختر عاقل برای شوهر گریه نمیکنه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

زشته بابا! بترس از آه و نفرین انسانهایی که شاید شایـد دلشکسته هم باشن  

بر درد و امراض و گره های زندگیت نیفزا✓

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

من مورد خوب خداییش نداشتم یا بیکار بود یا معتاد طرف خواهرش اومده میگه فقط تریاک میکشه دِ لاکردار من ...

خواهرمن موردای خوب زیادی رو رد کرد ومیکنه چون ایده آلیسته توازدواج.البته خودشم پزشک واستاددانشگاست وچهره خوبی هم داره و ایناباعث میشه دیگرانو ریز ببینه که به نظرم اشتباهه

حالا تو با شوهرت کدوم قله رو فتح کردی  بی خاصیت 😂😂😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دخترداییم ازدواج نکرده تقریبا ۴۰ سالشه 

بالاتر از این سن تو فامیل مجرد نداریم البته هستنا ولی خب قبلا ازدواج کردن طلاق گرفتن مجرد قطعی نیستن 😂

بنظرم مجرد موندن بهتر از ازدواج نامناسبه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره