آقا ما از اول با همسرم تصمیم گرفتیم کلا عروسی نگیریم پولشو بذاریم جیبمون بریم یه جا و کلا جفتمون از عروسی اینا خوشمون نمیاد و ... الان نه تنها گرفتن بلکه به جا یکی سه تا شد ما دوتا شهر متفاوت و دوریم چون دور بود فامیل منو جدا گرفتن فامیل اونم جدا یه جشن دیگه هم گرفتن برامون مثل عروسی بود ... خلاصه یه دونه دیگه هست دیگه دعا کنید آخریش باشه ۲۳ خرداد میگیرن من نمیخوام آرایشگاه برم همه آرایشگرا مصنوعی میکنن صورتمو بیبی فیسم یهو میکنن منو ۳۰ ساله بنظرتون آرایش ساده و شیک بکنم بده ؟ برا خودم که مهم نیست فقط میخوام بگذره ولی دل مادر شوهرم میشکنه طفلی گوگولی گناه داره دختر نداره من جا دخترشم خبلی ذوقمو داره
عزیزم شرایط ما ک تک دختریم و ازدواج اجباری نداشتیم تحصیلاتمونو تا دکترا ادامه دادیم فرق داره با کسی ک تو سن کم ازدواج کرده و بچه اورده
مادر منم تاحدودی مث شما بود تا ۲۳ سالگی ۳ بچه اورده بود بچه چهارمش رو تو ۳۳ سالگی میخاست بیاره با من ۱۴ سال اختلاف سنی داشت بچه چهارم و بنظرم مادرم ازش گذشته بود و دیر بود ولی خب من خودم تو همون سن دارم اولین بارداریمو میگذرونم خود مادرم میگه و خودمم حس میکنم ب کمک نیاز دارم و خامم هنو
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
باید ۹۰ به بالا مثال میزدم که تو سایت نیست . به خدا از شانس من یکی میومد مینوشت ۹۰ سالمه و چرا منو ...
بابا تو هم قراره یه عکس بزاری
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
منم اولین بار داریم ۱۹ سالگی بود دومین بارداری ۲۳ سالگی خیلی دوست داشتم یک دختر هم داشته باشم اما بع ...
چرت میگن عزیزم مگر کدوم شهرید
والا من میرم دکتر ۹۰ درصد خانمهای باردار خدا شاهده بالای ۳۵ هستن