2777
2789
عنوان

هرچی از عروسی بدم میومد الان نه یکی سه تا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشید از همدیگه قضاوت زود هنگام تو نی نی سایت کار میده دست هممون..،😮‍💨😮‍💨

فدات مهربون❤🌸

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

وا کجا افسردممن بچه هامو بزرگ کردم

خب پسس دیگههه 

عزیزم شرایط ما ک تک دختریم و ازدواج اجباری نداشتیم تحصیلاتمونو تا دکترا ادامه دادیم  فرق داره با کسی ک تو سن کم ازدواج کرده و بچه اورده

مادر منم تاحدودی مث شما بود تا ۲۳ سالگی ۳ بچه اورده بود بچه چهارمش رو تو ۳۳ سالگی میخاست بیاره با من ۱۴ سال اختلاف سنی داشت بچه چهارم و بنظرم مادرم ازش گذشته بود و دیر بود ولی خب من خودم تو همون سن دارم اولین بارداریمو میگذرونم خود مادرم میگه و خودمم حس میکنم ب کمک نیاز دارم و خامم هنو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب پسس دیگههه عزیزم شرایط ما ک تک دختریم و ازدواج اجباری نداشتیم تحصیلاتمونو تا دکترا ادامه دادیم ف ...

منم اولین بار داریم ۱۹ سالگی بود دومین بارداری ۲۳ سالگی 

خیلی دوست داشتم یک دختر هم داشته باشم 

اما بعضی وقتا میگن وای چقدر دیر شده 😂 از نظر سنی می‌گم‌ها...

باید ۹۰ به بالا مثال میزدم که تو سایت نیست . به خدا از شانس من یکی میومد می‌نوشت ۹۰ سالمه و چرا منو ...

بابا تو هم قراره یه عکس بزاری 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم اولین بار داریم ۱۹ سالگی بود دومین بارداری ۲۳ سالگی خیلی دوست داشتم یک دختر هم داشته باشم اما بع ...

چرت میگن عزیزم مگر کدوم شهرید 

والا من میرم دکتر ۹۰ درصد خانمهای باردار خدا شاهده بالای ۳۵ هستن 

خب پسس دیگههه عزیزم شرایط ما ک تک دختریم و ازدواج اجباری نداشتیم تحصیلاتمونو تا دکترا ادامه دادیم ف ...

چرا انقد زبونت تیزه؟

از کجا میدونی من ۱۴ سالگی شوهر کردم؟

از کجا میدونی من بی سوادم و دانشگاه نرفتم؟

از کجامیدونی ما چند بچه ایم؟

حالا مادر شما تو هر سنی ازدواج کرده موفق بوده یا نه 

دلیل نمیشه همه مثل اون باشن

درضمن تحصیلات ربطی به شعور و شخصیت نداره🙂

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چرت میگن عزیزم مگر کدوم شهرید والا من میرم دکتر ۹۰ درصد خانمهای باردار خدا شاهده بالای ۳۵ هستن

من داشتم درس می‌خواندم قصد ازدواج نداشتم ولی چون همسرم فامیل بود همدیگرو دوست داشتیم ازدواج کردیم 

کرجم