2777
2789

سری قبل توسط پست ارسال کردن این سری هم گزینه های انتخاب تاریخ و زمان نداشت من فکر کردم بازم توسط پست ارسال میشه آدرس محل کارمو دادم چندروز پیش پیامک اومد که ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۹ تا ۲۲ کالای شما تحویل داده میشه 🥴

الان از صبح منتظرم هیچ خبری نیست تا ساعت ده شب هم که نمیشه اینجا بمونم 😭 

به دیجی کالا هم پیام دادم ایمیل زدن که مشکل شما بررسی میشه نمی‌دونم چکار کنم چجوری با مامور توزیعشون تماس بگیرم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه 

مامور قبل اینکه بیاره تماس میگیره بگو بده همسایه

واسه من زمان اومدنشم پیام میاد مثلا از 9نیم تا11

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

منم دیروز میخواسم کتاب سفارش بدم نوشته بین ۹خرداد تا۲۰ خرداد ارسال میشه.واقعا انقدر طول میکشه؟

ارسال فروشنده ها اینجوریه

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

چرا نمیری اداره پست؟شاید دادن اونجا

نه اگه بدن پست کد رهگیری میزارن بعد دقیق نمیتونن بگن چه روزی تحویل میشه وقتی پیامک میاد که فلان روز تو محل باش توسط مامور خودشون توزیع میشه

تودیجی کالا زدم مگه سایت نیس؟کدوم فروشنده

بعضی کالا ها مستقیماً از فروشنده ارسال میشن