2821
2789

این سوال دوستمه دعایی پیدا کرده ک توش نوشته مطیع کردم(اسم شوهرش) زاده(اسم مادرشوهرش) به طرف(اسم مادرشوهرش) زاده( اسم مادر مادرش) بعد همش آیه است 

بنظرتون به شوهرش بگه؟ آخه شوهرش میره مامانشو دعوا میکنه و می‌فهمن این گفته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر تونست نگه 🤣ولی باید بگه

همه بودن ک این دعا پیداشده همه اول فکر کردن ک ابن دوستم دعاگرفتا ک میبینن مال مادرشوهرش اس حتی مادر شوهرم اونموقع بودتش الان میگه اگه بگم می‌فهمن من گفتم

اگر تونست نگه 🤣ولی باید بگه

همه بودن ک این دعا پیداشده همه اول فکر کردن ک ابن دوستم دعاگرفتا ک میبینن مال مادرشوهرش اس حتی مادر شوهرم اونموقع بودتش الان میگه اگه بگم می‌فهمن من گفتم

اخه مث اینکه تو وسط خونه پیداش کردن همه هم دیدن حتی خود مادرشوهره الان اگه بگه دعوا میشه میدونن این ...

خب دعوا بشه. آیا نباید همچین آدمی دست و پاش و از زندگی آدم جمع کنه؟؟؟؟؟.. یعنی واقعا میخواد هیچی نگه تا بیشتر آتیش بندازه تو زندگیش؟؟؟؟ درک نمیکنم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

همه بودن ک این دعا پیداشده همه اول فکر کردن ک ابن دوستم دعاگرفتا ک میبینن مال مادرشوهرش اس حتی مادر ...

خو بفهمن چه مهمه 

دعا رو باید شوهرت بدونه چیه 

شاید بر علیه کل خونواده نوشته شده

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@