2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😖دعانویس

267 بازدید | 30 پست

با یکی بودم 3سال قبل تموم شد رابطمون و من همه ی این سه سال منتظر بودم برگرده همیشه چراغ سبز نشون میده ولی پا پیش نمیزاره بچها طرف خیلی تنوع طلبه🙂

خیلی دوسش دارم سوزنم رو هیشکی اینطوری گیر نکرده بود داغون شدم اصن نمیتونم خودمو جمع کنم فقط منتظرم و الکی امیدوارم ک بشه امیدم اصلا از بین نمیره ولی خسته شدم،

به یه دعانویس زنگ زدم گفت میتونم برگردونمش هزینشم 1500 میشه حالا طرف کلاه‌بردار اینا نیس ولی درکل میترسم از این کارا. چیکارکنم؟😭 دارم نابود میشم

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نده الکی سوره حمد بنویس بزار تو شیشه تمیز 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولمون کنکسی ک با دعا نویس برگرده ب درد نمیخوره

خب همین دیگه به اینجاهاشم فکر کردم ولی دارم دیوونه میشم

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

پول نده الکی سوره حمد بنویس بزار تو شیشه تمیز

بمونه تو شیشه؟ چی میشه؟تا مدت باید بمونه؟

اونوقت برای موندن و نگه داشتنش هم باید ۴۰روز یه بار ۱۵۰۰هزینه کنی 😐

🤦‍♀️😂💔

بمونه تو شیشه؟ چی میشه؟تا مدت باید بمونه؟

بنویس بزار توی شیشه بزار تو دیگ آب جوش بیاد آب سرد شد شیشه دربیار آب دیگ بریز پای گلدون تا ۳روز انجام بده اون شیشه بردار بزار تو ی جایی که آفتاب بخوره اگه قسمت باشه برمیگرده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بنویس بزار توی شیشه بزار تو دیگ آب جوش بیاد آب سرد شد شیشه دربیار آب دیگ بریز پای گلدون تا ۳روز انجا ...

حمد رو تنها بنویسه ؟اولوش اعوذ بالله نمیخواد؟

بعد شیشه رو که اخر در آورد کاغذ توشه ،همون شیشه رو فردا دوباره بزارع تو آب جوش یا باز حمد رو دوباره بنویسه؟

اسم طرف رو نمیخواد بنویسه؟

کسی ک با دعا بگرده وقتی دعا باطل بشه با همون دعا هم میره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حمد رو تنها بنویسه ؟اولوش اعوذ بالله نمیخواد؟بعد شیشه رو که اخر در آورد کاغذ توشه ،همون شیشه رو فردا ...

سلام بله حمد تنها بنویسه 

کاغذ بمونه چندروز روبروی آفتاب بمونه 

بله ی بار سوره حمد بنویسید بزارید تو شیشه تا سه روز بجوشه آب دیگ سرد شد بریز پای گل گلدونی درختی 

بلد باشی بنویس اگه نه هیچی نمیخواد

خب چرا زیبا و خداگونه نمیشید به جا این کارا ! بدون هزینه هم هست ! همه عاشقتون میشن 😍 و البته خودتون عاشق خودتون میشید اول ! عشق واقعیااا نه نارسیس طور. چون تو مسیری پا گذاشتید که زیباترین موجود ینی خدا براتون فراهم کرده !