2777
2789
عنوان

شما با تنهایی چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
بخدا اینا همش یه مدتهفکر کن هرروز از صب تا شب تنها تو یه خونه ایادم دیوونه میشهاز بس رفتم بیرون همه ...

کدوم شهری؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم خیلی بی انگیزه شدم نسبت به همه چی

منم شرایط شمارو داشتم اوایل ازدواج

تا اومدم ب خودم برسم ازتنهایی دربیام

دیدم باردارم

خلاصه تنهایی من خیلی زودتموم‌شد

الان فقط ی نصف روز تنهام تا دخترم مدرسه ست😅

تعطیلات هم داره میرسه مغزمو میخوره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دقیقا بعضی وقتا فکر میکنم نکنه مشکل از منه

آره واقعا منم دقیقا مثل خودتم. ‌‌‌هیچکس دور وبرم نیست فقط با شوهر اونم من ومسخره میکنه کسی وندارم 🥺

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
منم شرایط شمارو داشتم اوایل ازدواجتا اومدم ب خودم برسم ازتنهایی دربیامدیدم باردارمخلاصه تنهایی من خی ...

ای جانم خدا حفظ کنه.

دیشب داشتم به همسرم میگفتم کاش یه بچه داشتم حداقل 

درومد گفت تو میخوای یه بچه را قربونی تنهایی خودت کنی 😕مگه اسباب بازیه اون بچه😞

ای جانم خدا حفظ کنه.دیشب داشتم به همسرم میگفتم کاش یه بچه داشتم حداقل درومد گفت تو میخوای یه بچه را ...

اگه سال اول ازدواجته صبر کن

من همون سال اول باردارشدم

خداروشاکرم بابت بچم

اما خیلی زود بود

ب همه پیشنهاد میکنم بذارن دوسه سال از زندگیشون بگذره

مادرشدن خیلی مسولیت سنگینیه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

مشکل منم همینه دقیقا

من دعا میکنم یه کار خوب پیدا کنی ازبیکاری هم بیای بیرون ان شاالله 💚

سر کار برو کلاس های مختلف برو من با این که سر کار میرم افسردگی گرفتم

سر چ کاری میری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.