2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین💕

410 بازدید | 31 پست

.

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شام دیشب مونده

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

آب گوشت مادرم دیشب درست کرد دارم گرم میکنم داداشم بیا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مثل یه دختر خوب همه خوابن 

پاشدم قرمه سبزی بار گذاشتم تا عصری که بیدار میشن😁

صبح ۷ رفتم پروژه تحویل دادم ۱۰ برگشتم یهو زد به سرم غذا درست کنم مامانمم حالش خوب نبود گفتم بهتره خودم امروز کارای خونه رو انجام بدم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️