2777
2789
عنوان

درباره حضور آقایون✔️✔️✔️✔️✔️

1078 بازدید | 80 پست

سلام 

تاپیکی دیدم که خانمی شاکی بودن ازینکه چرا اقایون اینجان و آقایونی که اینجان بی حیان و خیلی القاب دیگه 

ببینید 

یه زمانی آقایون عضو نبودن یا کمتر عضو بودن ولی سایت عمومیه 

یعنی برا همه بازه و هزارها اقای دیگه خواننده خاموشن ، 

نکته دیگه اینکه اینجا باور کنید چندان سایت هیجان انگیزی نیست برامون و قطعا اگه دنبال مسائل خاصی باشیم 

فضاهای خیلی آزادتر و بدون محدودیت تری هست ،

نکته دیگه اینکه اون اقایونی هم که دنبال دوستی و این برنامه هان متاسفانه با استقبال یه عده خانم ها رو به رو شدن و موندگار شدن اینجا 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

تموم شد ؟ 

خیلی تاثیر گذار بود 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ادم باید خودش خوب باشه تمام :)

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکذیب

من درخواستارو قبول نمیکنم ولی تمومم نمیشه 😑

فقط میخوام بدونم با چه امیدی درخواست دوستی میدن اون یسریا ؟!

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

تو دنیای واقعی هم همینه آقا با خانم دوست میشه یا خانم نخ میده 

خصوصا اونایی که تو امضا می‌نویسن آقا لایک یا درخواست نده برعکس منظور ش اینه درخواست بده ولی کسی نفهمه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

اگه براتون هیجان انگیز نیست خوش گلدین

دلایل بسیار مزخرفی شرح کرد 

چن وقتیه کم میبینمت نیستی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا امیدوارم اینجا که هستن حداقل چهارتا چیز مربوط به زنان رو یاد بگیرند و درک کنند، مثل فشار و درد دوران پریود و زایمان و مشکلات بچه داری و ... 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اگه براتون هیجان انگیز نیست خوش گلدین

این سیاست کثیف مرداس در هر حالتی منت سر زنهای ساده میزارن 

یجوری حرف میزنه انگار داره به زنای لطف میکنن میان تو سایت 

مرد همیشه طلبکار ایرانی و زنای همیشه بدهکار 

یجوری با سیاست حرف میزنه انگار ازش خواهش کردیم بیا تو سایت 

سیاست مرداب موذی اینه اخرش طلبکار میشن زن ساده گولشونو میخوره 

تکذیبمن درخواستارو قبول نمیکنم ولی تمومم نمیشه 😑فقط میخوام بدونم با چه امیدی درخواست دوستی میدن اون ...

نمیدونم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔