2777
2789

وقتی طرف مقابل برون گرا هست و مدام از حرف نزدن و نخندیدن و ساکت بودن تون شاکی هست چیکار میکنین؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی توم سعی کن یکم از لاکت بیرون بیای 

یکمم حرف بزنی از چیزای ساده شروع کن 

مثل آب و هوا چمیدونم امروز چندشنبه ست و.... 

کم کم به این فک کن که چیا میتونی بگی اگه یکمم 

باهاش راحت باشی همینجور میاد خودش 😅😅

البته سعی کن مواقعی که گوش میدی هم فعال گوش بدی مثلا گاهی حرفشو تایید کن بگو آره درسته راست میگی واقعا همینه گاهی حالت چهره تو عوض کن چمیدونم متعجب شو خوشحال شو ناراحت شو بگو مثلا وای چه عالی خداروشکر اینجوری شد یا بگو خیلی متاسفم هم همدردی کردی هم فعال گوش دادی هم کم کم زبونت به صحبت کردن باز میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

واقعا سخت ترین کار تحمل یه آدم برونگرا توسط یه آدم درونگرا هستش. 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

مشکلی ک من دارم. تازه همسرمم از هم درون گرا تر و ساکت تر هست. من شاید با غریبه‌ها سریع جوش نخورم اما دیگه تو خانواده خودم زیاد ساکت و آروم نیستم. همسرم ساعت ها پیشش بشینی یک کلمه حرف نداره بزنه. من واقعا اذیت میشم ولی خب راهی ندارم. 

همسر من اصلا هل تعریف کردن اتفاقات هم نیست. هرچه بهش میگم بابا زن و شوهرها فک میکنی راجب چی حرف میزنن؟ راجب قوم و خویش و اتفاقات روزمره‌. خواهر برادر نمیدونم اینجور چیزا.

ولی اون باهاش حرف هم میزنی فقط پاسخ های کوتاه میده 

یه روانشناسی میگفت اصلا ما برون‌گرا و درون گرا نداریم.

درون گراها همون برون گراها هستن ک با توجه باشرایط زندگی و روحی خودشون نتونستن خودشون رو ابراز کنن. همیشه ساکت بودن دیگه شده براشون یه عادت. در واقع درون‌گرا بودن رو یه ضعف و مشکل میدونست

من درون گرا

اوشون برون‌گرا

و در شرف ازدواج ب امید خدا

اما چون دوست شدیم باهم کنارش برون‌گرا ترین آدم دنیام 

از دوستام احساس نزدیکتری بهش دارم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)