2777
2789
عنوان

چجوری مرغ کبابی رو گاز بپزم خانمای کدبانووو لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
هر چی بود زدی دیگه. شعله رو متوسط بذار نسوزه دیرم نپزه. سیخم باید مدام بچرخونی مثل سرخ کردنی نمیشه ب ...

مممنونم ❤️❤️❤️اره مشکلم قسمت مزه دار کردن نبود همین سرخ کردن رو مونده بودم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عجیبه ک تاحالا مرغ رو گاز کباب نکردین

یا نمیدونید کدوم قسمت مرغ سینشه

اگر برای خودتون میخواین میتونید رو گاز بگیرین اینقد باشه که نسوزه ولی مغز پخت بشه با شعله زیاد بزارید یکم رنگ مرغ عوض شد مزه کنید مشخصه مونده یانه حتی از بافت مرغ میشه فهمید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لازمه با دست نگهش دارم یا میتونم بذارم رو. آتیش شعله؟

من درست کردم خوب میشه و کامل میپزه

شعله متوسط رو به بالا باشه خودتم از فاصله 15 سانتی نگهش دار

چشمی باید ببینی و برگردونی

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

کباب روی شعله ک نمیشهیا بزار تو فر یا با ذغال کباب کن

فر فعلا نداریم با ذعال هم خیلی قر و فر داره نهایتا دد سیخه فقط برا خودمه 

چقد عجیبه ک تاحالا مرغ رو گاز کباب نکردینیا نمیدونید کدوم قسمت مرغ سینشهاگر برای خودتون میخواین میتو ...

من ۱۸ سالمه.. ولی حتی مامانم هم رو اجاق مرغ کباب نکرده ینی ندیدم.. همیشه میبریم بیرون رو ذغال کباب میکنیم، بالاخره کم کم دارم یاد میگیرم و نی نی سایت تنها جائیه که میتونم بپرسم و یاد بگیرم و بابت این به خودم افتخار میکنم😂🌝اگرچه از همتون عقب ترم ..

ممنون عزیزم بابت راهنمایی هاتون❤️

کباب روی شعله ک نمیشهیا بزار تو فر یا با ذغال کباب کن

پشنهاد میکنم پست خانم کردستان زیبا یکم پایین تر رو بخونید🌝😂

چون کمه به قر و فرش نمیارزه رو ذغال 

من درست کردم خوب میشه و کامل میپزهشعله متوسط رو به بالا باشه خودتم از فاصله 15 سانتی نگهش دارچشمی با ...

ممنون مهربون😍

پشنهاد میکنم پست خانم کردستان زیبا یکم پایین تر رو بخونید🌝😂چون کمه به قر و فرش نمیارزه رو ذغال

ما چون خودمون کباب زیاد میخوریم و فقطم ذغالی واسه همین گفتم ک با ذغال خوشمزه تر میشه

دیگه هرطور خودتون میدونید

با زغال ک قرو فر نداره عزیزم، تازه خوشمزه تر هم هست

نمیدونم اخه اصلا نمیدونیم ذغال داریم یا نه الان و منقل کجا روشن کنم و چجوری و..😅😅😅فعلا در مراحل ابتدایی ام

ما چون خودمون کباب زیاد میخوریم و فقطم ذغالی واسه همین گفتم ک با ذغال خوشمزه تر میشهدیگه هرطور خودتو ...

نه اخه گفتید رو گاز نمیشه گفتم‌‌‌‌. چون تعجب اورد براشون که کسی ندونه رو گاز نمیشه

اتفاقا ما هم همیشه ذغالی میخوریم بیرون میریم همیشه و همیشههههه ام سینه یا پاچین رو منقل درست میکنه بابام