2777
2789
عنوان

چجوری مرغ کبابی رو گاز بپزم خانمای کدبانووو لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
آبلیمو زدم یادم رفت بگمبعضیا میگن خوب نمیشه.. شما پختید؟خوب شده؟؟چن دیقه مثلا؟

اره بستگی داره چندتا سیخ  بشه بیشتر باشه زمان بیشتری میبره ۲۰دقیقه نیم ساعت .واقعا فکرنمیکردم این مورد هم جز سوالهای تخصصی بشه یه روز

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

رو گاز خوب مغز پخت نمیشه مگه اینکه تکه ها رو خیلی کوچیک بگیری، کم کم بچرخون خودت متوجه میشی پخته

مممنونم 

منظورتون از کوچیک چقد کوچیکه؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کف تابه ذو فقط چرب کن نه بیشتر گوشتا رو بچین کم کم کن شعله رو در تابه رو براز 

یواش یواش پخته میشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره بستگی داره چندتا سیخ بشه بیشتر باشه زمان بیشتری میبره ۲۰دقیقه نیم ساعت .واقعا فکرمیکنم این مورد ...

اها ممنون نه منظورم این بود که هر سیخ و رو رو چن دیقه بگیرم 

کف تابه ذو فقط چرب کن نه بیشتر گوشتا رو بچین کم کم کن شعله رو در تابه رو براز یواش یواش پخته میشن

مممنونم عزیزم دوس دارم این کارو کنم راحتترم ولی نمیدونم چه طعمی میگیره؟طعم همون کبابی؟؟

مممنونم عزیزم دوس دارم این کارو کنم راحتترم ولی نمیدونم چه طعمی میگیره؟طعم همون کبابی؟؟

بله مثل کبابی میشه 

اگه تنور یا فر یا تستر هم داری میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گازتو ب گند میکشه. پیازشو جدا کن تو تابه بذار بپزه آخر کار یه حبه ذغال بذار بگیره تو به تیکه آلومین ...

گاز که مهم نبست چون فقط برا خودم یو نفر درست میکنم خیلییی بشه دو سیخ بشه..

ولی ایده شما رو هم بعضیا دادن اونم امتحان میکنم..

اها ممنون نه منظورم این بود که هر سیخ و رو رو چن دیقه بگیرم

۶  ۷ دقیقه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بله مثل کبابی میشه اگه تنور یا فر یا تستر هم داری میشه

تنور داریم

میترسم گند بزنم تا حالا ازش استفاده نکردم چجوری بپزم؟

گازتو ب گند میکشه. پیازشو جدا کن تو تابه بذار بپزه آخر کار یه حبه ذغال بذار بگیره تو به تیکه آلومین ...

اخ من چقدر گازرو اینجوری به گند میکشم بعدش تمیزمیکنم .کثیف میشه باید زود تمیز بشه چون صحنه ناجوریه تو آشپزخونه 

تنور داریممیترسم گند بزنم تا حالا ازش استفاده نکردم چجوری بپزم؟

من میچینم کف سینی فر یا سینی روحی کفش رو قبلش چرب میکنم میزارم تنور شعله متوسط یه بار پشت و رو میکنم 

عالی میشه خیلی زمان نمیبره

هر چی بود زدی دیگه. شعله رو متوسط بذار نسوزه دیرم نپزه. سیخم باید مدام بچرخونی مثل سرخ کردنی نمیشه بذاری بعد پنج دقیقه مثلا برگردونی. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

من میچینم کف سینی فر یا سینی روحی کفش رو قبلش چرب میکنم میزارم تنور شعله متوسط یه بار پشت و رو میکنم ...

چه جالب و راااحت.. تا ۸الا ندیده بودم از تنور این استفاده هم بشه خیلیم عالی امتحان میکنم حتما