2777
2789
عنوان

پانیذ🖤

308 بازدید | 9 پست

از خبر فوت دختر سارا بلاگره از دیشب تا الان حالم گرفته س کلی گریه کردم براش..طفلی همین یه دونه بچه رو داشت چقدم دوسش داشت و روش حساس بود در عرض سه روز پر پر شد..دیروز فالوراش ۱۱۴ تا بود الان دیدم ۲۷۰ تا شده اخه چ فایده الان دیگه💔

کی هس

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ملت چرا فالوش کردن بعد اون اتفاقمی‌خوان چیو ببینن عجب ملتی هستیم هر جا مصیبته ما هم اونجاییم

متأسفانه همیشه همینن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
الان ملت چرا فالوش کردن بعد اون اتفاقمی‌خوان چیو ببینن عجب ملتی هستیم هر جا مصیبته ما هم اونجاییم

بیان فضولی

پیج مادربزرگش سالها بود ۴۵ کا بود الان دیدم اونم شده ۵۱ کا