2777
2789
عنوان

بنظرتون نامزدم خیلی بهتر از منه❓️😅عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست
خیلی هم خوشگل و نمکی یکم شباهت هم دارید. کم سن و سال میزنی

ممنونم جانم

ولی حیف ک توی آیینه خودمو میبینم چشامو سریع میبندم🤦🏻‍♀️

۱۹ ام

اصلا فامیل نیستیم ولی همشهریم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم سطح همید هیچکدوم سر تر نیس خیالت راحت اصلا سر نیس ازت ولی من ابرو پر دوس دارم چه ابروهای کتلتی دا ...

هر دو ابروهامون پره 

بچه گوریل تحویل جامعه میدیم انشالله

چه خوشگلی حتی سرتریخداااا تو رو با کی مگه مقایسه کردن که یه درصد فکر کردی زشتی اخه

دختر عمم🤦🏻‍♀️

چمیدونم هزار نفر دیگه ولی اصلیه دختر عممه که یک درصد استعداد هایی گه من دارم رو نداره ولی اون همیشه خوبه بوده چون دو رو بودن رو بلده و خوب فیلم بازی میکنه

به خود آدم هم برمیگرده پدر و مادر من همیشه تعریف منو کردن ولی من همش دنبال تأیید همه بودم

بازم یه خلایی در وجودمون حس میشه که دنبال تایید بقیه ایم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کاش میشد کم کم شروع کنم رو خودم کار کنم به شدت افسرده شدم

آقا من ندیدم😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم