2777
2789

دیشب کارش داشتم بهش زنگ زدم جواب منم نداد

موضوع دعوا. دهالت مادرشوهر و بی احترامیش ب جاریم و خانواده اش بوده

من چه برخوردی داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازینکه تلفن منم دیگ جواب نده. چه کار کنم ب روشبیارم یا نه

به روش نیار.

حالا یه مدت بعد خودش زنگ زد که هیچ نزد تو باز یکبارم بهش زنگ بزن.

اصلا به رو خودت نیار که میدونی دعواشون شده 

عزیزم شما بی طرف باشین و اینکه پیش شما بد هر کدومشون رو گفتن شما اصلا اصلا هیچ حرفی نزنید چونکه دو‌فردای دیگه آشتی میکننن و شما میشین آدم بده 

‌اینم بگم شماره شما افتاده بخواد زنگتون میزنه 

بنظرم ب روش هم نیاری بهتره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مستقیم کابل رو بگیر

اصلا انگار هیچی نمیدونی و خبرم نداری

جاریتم عصبانیه

شاید توی دعوا مادرشوهرت از تو استفاده کرده علیه اون در بخشیش

یا نه

فکر میکنه بهتره با جفتتون ارتباط نداشته باشه

در کل

جاری ک فامیل نیست

بیخیال

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اولا به شما هیچ ربطی نداره بنابراین نیازی نیست برخوردی داشته باشی 

دوما احتمالا احساس کرده میخای  راجع به اون موضوع باهاش حرف بزنی جواب نداده

یادمه من با خواهرشوهرم جروبحث کرده بودم جاری کوچیکم که عقد بود اونسال و اصلا ربطی!بهش هم نداشت  عیدباهام حرف نزد و عید دیدنی نیومد خونم مثلا غیرتی شده بود دیگه فوضول خانوم ۷ فروردین عروسیش بود منم نرفتم عروسیش

اولا به شما هیچ ربطی نداره بنابراین نیازی نیست برخوردی داشته باشی دوما احتمالا احساس کرده میخای راج ...

اون چه خودشیرین بوده خخخ

نه گلم دعوا ک کلا ب من ربط نداره

من اینک با منم کات کرده رو پرسیدم چه برخوردی داشته باشم

اون چه خودشیرین بوده خخخنه گلم دعوا ک کلا ب من ربط ندارهمن اینک با منم کات کرده رو پرسیدم چه برخوردی ...

ولش کن اعصابش خورده خودش بهت زنگ میزنه

والا فک کرد چه خبره 

بعدش من با خواهرشوهرم آشتی کردم ولی اون هنوزم بعداز گذشت۶سال بامن قهره بخدا راست میگم

تازه اونروز برادر شوهرمم میگفت من نمیدونم این چشه😂😂😂😂😂