دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 عنوان حالم از رنگ پوستم بهم میخوره 169 بازدید | 24 پست سبزه ام بدم میاد از نود درصد مردم جامعه تیره ترم لعنت به مادرم با این سلیقه اش تو انتخاب همسر... نمیگذرم ازشبه نظرتون چقدر این قضیه روی ازدواجم تاثیر داره؟؟ بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨ 1404/02/20 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhanttdi عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1626 منم سبزه ام ولی نه اونقد . گندمی تیره یه دختر تو کلاسمونه کلا سبزه سبزه . از منم سنش کمتره الان نامزدی کرده بنظرم به بخته به رنگ پوست نیست
تورکیم عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 773 ببین من دقیقا نمیدونم چه تکنیکیه ولی میشه رنگ پوست رو چند درجه روشنتر کرد.نگران نباش من خودم به عنوان یه زن عاشق رنگ پوست سبزم و به نظرم جذابن.
دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 بیچاره مامانت چرا بیچاره از زندگیش راضیه بیچاره من بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨
دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 ینی پشمام😐😐😐😐 ؟؟؟ بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨
کاربرگمنام3 عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 6782 چرا بیچاره از زندگیش راضیه بیچاره من حرفی ندارم برای گفتن نمیدونم چی بگم خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️
دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 ببین من دقیقا نمیدونم چه تکنیکیه ولی میشه رنگ پوست رو چند درجه روشنتر کرد.نگران نباش من خودم به عنوا ... این حرفا الکیه ایرانیا تهش میخوان از یکی تعریف کنن بگن خوشگله میگن سفیده معیار زیباییشون همینه بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨
دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 مگه ازدواج ب رنگپوسته؟بخدا ک نیست نمیدونم بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19154 رنگ پوستت هیچ ربطی به ازدواج نداره .هر کسی سلیقه ای داره عزیزم اتفاقا پوست های تیره هم خیلی زیبا هستن .الانم که همه میرن سولار که پوستشون رنگ بگیره شما خدادادی پوستت زیبا هست . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
mmxz عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1965 ازدواج ربطی به این چیزا نداره من رنگ پوستم اینقدر سفیده که همه میگن نامزدم بهم میگفت سفید برفی ولی آخرش به بدترین شکل ولم کرد
دختر_خوش_شانس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1495 رنگ پوستت هیچ ربطی به ازدواج نداره .هر کسی سلیقه ای داره عزیزم اتفاقا پوست های تیره هم خیلی زیبا هست ... امیدوارم حقیقت هم همین باشه که شما میگی بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨
تورکیم عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 773 این حرفا الکیه ایرانیا تهش میخوان از یکی تعریف کنن بگن خوشگله میگن سفیده معیار زیباییشون همینه من سلیقه خودم سبزس.همسرمم سبزس و واقعا عاشق رنگ پوستشم.مطمن باش سلیقه همه افراد جامعه یکی نیست و حداقل ۲۰ درصد رنگ سبزه دوس دارن. تهش هم باید علف به دهن بزی شیرین باشه انشا الله همسر آیندت پسنده تو رو نگران حرف بقیه نباش.