2777
2789
خوش به حالتون واقعا ناهارم میخورینمامان من اصلا حوصله عذا درست کردن نداره ناهار که بماند شبام زوری ی ...

از اونجایی ک نمونه مادرت رو دیدم پس حرفی ندارم . اما اینجور خیلی بده .‌اون بچه تو خونه اگ هوس مثلا خورشت کنه باید زنگ بزنه ب رستوران بیارن یا بره خونه فک فامیل بخوره؟

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
خخخ من برگ‌مو گیرم نمیومد درست کنم رفتیم خونه مادرم شام خوردیم چن تام گذاشته واس ناهارم .‌ من تو اشپ ...

عزیزم دست گلش درد نکنه 

نوش جون شماام باشه 

من از فروشگاه کنسروش رو میگیرم 😃

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش همینه چیه هر روز غذا پختن فقط به خاطر دخترم مجبورم بپزم وگرنه از گرسنگی میمردم

خوش به خال دخترت ولی مامان من ۴ تا بچه و یه مادرشوهر و شوهر داره ینی عملا ۷ نفر آدم شدیم چوب شور از بس وعده هارو کامل نخوردیم😂💔

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بلد نیستم خیل دلم میخواد کم کم دارم یاد میگیرمچه جلو وایستادنی میگه نوکرت نیستم هر کی عذا میخواد خود ...

خودت یاد بگیر و بپز

منظورم از وایسادن اینه که اجازه نده جلوی اشپزی کردنتو بگیره 

معده و اعصابت با اینجور غذا خوردن فرسوده میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم دست گلش درد نکنه نوش جون شماام باشه من از فروشگاه کنسروش رو میگیرم 😃

عزیزمیی بفرما باهم باشیم ناهارو بخدا

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
عزیزمیی بفرما باهم باشیم ناهارو بخدا

دورت بگردم 

خدا روزیتون رو زیاد کنه انشالله 🙏🏾🧿

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

از اونجایی ک نمونه مادرت رو دیدم پس حرفی ندارم . اما اینجور خیلی بده .‌اون بچه تو خونه اگ هوس مثلا خ ...

تازه بخدا میشینه پشت سر خواهر نا تنیش حرف میزنه که اهل آشپزی نیست و هر شب ساندویچ میخورن

زهی خیال باطل فک کردی پول میده بریم از بیرون عذا بخوریم؟؟؟

تا وقتی مدرسه میرفتم علاوه بر پول تو جیبی هر روز پول می‌گرفتم و ساندویچی چیزی میخوردم تو مدرسه ا وقتی مدرسه تموم شده واقعا یه وعده ام ناهار نخوردم مگر یچیز شب مونده اونم گاهیییی

خودت یاد بگیر و بپزمنظورم از وایسادن اینه که اجازه نده جلوی اشپزی کردنتو بگیره معده و اعصابت با اینج ...

میشه واسه امروز اگه حوصله دارید بگید چی درست کنم؟به جز مارکانی و دمی مرغ..یه چیز ساده..

البته من کنکورم دادم و واقعا نمیتونم انقد وقت بذارم خب واسه عذا پختن همیشه

دورت بگردم خدا روزیتون رو زیاد کنه انشالله 🙏🏾🧿

خانومی زنده باشی . همچنین عزیز 

بازم بیتعارف میگم اگر‌مشهد هستی ددخواست بده ناهار مهمون ما باش . کنارش ی چیز دیگم میذارم 

میشه واسه امروز اگه حوصله دارید بگید چی درست کنم؟به جز مارکانی و دمی مرغ..یه چیز ساده..البته من کنکو ...

بله عزیزم یکم کتلت درست کن سادست زود اماده میشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بله عزیزم یکم کتلت درست کن سادست زود اماده میشه

فک نکنم گوست چرخ کرده داشته باشیم حالا باز نگاه میکنم

چون معمولا هر وقت لازم داشته باشیم همون روز می‌خریم

خانومی زنده باشی . همچنین عزیز بازم بیتعارف میگم اگر‌مشهد هستی ددخواست بده ناهار مهمون ما باش . کنار ...

دورت بگردم 

بندرم عزیزم  بخدا نزدیک بودیم چرا که نه 😁