2777
2789
عنوان

دغدغه شما چیه

368 بازدید | 48 پست

سلام مامانهای عزیز

لطفا بیاین؟  از دغدغه تون بگین 

چیزی که آزارتون میده و اگه به طریقی حل میشد بار بزرگی از دوشتون برداشته میشه

مثلا ممکنه دغدغه تون تغذیه فرزند عزیزتون باشه منظورم اینه که احساس میکنید اگه خوب غذا بخوره دیگه خیالتون راحت میشه

یا خوابش یا رابطه اش با دیگران یا عاداتش یا مثلا وضعبت درسیش

یا اصلا ممکنه در مورد تربیتش احساس سردرگمی میکنید و نمیدونید چجوری باهتش رفتار کنید 

یا ممکنه دغدغه تون آموزش یا حتی بازی با فرزندتون باشه یا مثلا مهدش یا مثلا اینکه دلتون میخواست گاهی میتونستین یه جای مطمئن باشه چند ساعتی فرزندتون رو اونجا بذارین یا مثلا وقت ندارین یا بلد نیستین براش غذا بپزین و .یا مثلا نمیدونین چه کتابی چه اسباب بازی براش بخرین و ...

خلاصه بیاین دغدغه هامون رو با هم در میون بذاریم شاید برخی از مسائلمون به سادگی حل بشن

ممنون از همه شمایی که نظر میدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید خانواده خانمم از خر شیطون بیان پایین و برای طلاق توافقی راضی بشن

بی جهت هر روز دادگاه‌میریم

واقعا روزهای بد و تلخی رو میگذرونم

اشتباهِ شوهر یا پدرت رو سر من خالی نکن لطفاً

اگر از این دنیا رحلت میکردم همه دغدغه هام حل میشد 😁😁

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!