2777
2789
عنوان

چک برادرشوهرم

250 بازدید | 17 پست

برادرشوهرم اسفند ماه بدون اینکه من بفهمم اومد خودشو شریک شوهرم کنه،زن اونم حتی میدونست ولی من نمیدونستم، باشوهرم دعوای بدیمون شد و من برای اولین بار سیلی خوردم، 

به هر حال نذاشتم شریک بشن و با برادرشوهرم سر سنگین و ناراحت شدم ک چرا من بی اطلاع بودم. 

همون روزا شوهرم یه دستگاه میخرن و الان 30تومن چک برادرشوهرم باید پاس بشه امروز، الانم یکی از طلبکارا شکایت شوهرم رو کرده و حساباش رو مسدود، برادرشوهرم همه رو ریخته بهم زنگ خواهر شوهرم زنگ باباش زده، میخواست گریه کنه ک چک چجور پاس بشه، 

حتی زنگ منم زد، منم جواب ندادم. چطور منو آدم حساب نکردن حالا براچکش زنگ من زده، 

خواهرشوهرم زنگ زده اگه میشه از بابات قرض بگیر چکو پاس کن😐گفتم این چک کوچیک ترین اهمیتی برا من نداره. 

بچه ها دیشب برادرشوهرم با شوهرم خیلی دعواکردن.... خیلی ناراحت شدم...برادرشوهرم یه آدم بی چاک و دهن هست، همه چی ب شوهرم گفت. شوهرمم امروز هر جور شده چک رو پاس میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شما باید از باباتون قرض بگیرین و توی کاری که شما رو دخیل نمیدونستن خرج کنید !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اوج پر توقعی و پرویی بزار همسرتم نقره داغ بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دقیقا چجوری کمکش کنم؟

با اینکه پولی میتونی براش جور کن هرچقدر کم باشه چه اشکال داره بهش بگو آخرین بار بوده کمک کردی بدون مشورت تو کاری نکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا شما باید از باباتون قرض بگیرین و توی کاری که شما رو دخیل نمیدونستن خرج کنید !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اوج پر ...

منم همینو ب خواهر شوهرم گفتم. 

گفتم ب من ربطی نداره منو قاطی نکنین، 

دیشب شوهرم گفت ممنونم ک نذاشتی من شریک بشم ازت ممنونم💔

چِک یا چَک مساله این است...من باشم طلا میفروشم و جلو راهِ شوهرم در میام اصطلاحا؛ ینی کمکش میکنم.تا ز ...

طلا کجا بود خواهر، 

اینا اینقدر پررو هستن، همین حالا شوهرم 45ملیون ازش پول میخاد ولی بازم پررو هستن

با اینکه پولی میتونی براش جور کن هرچقدر کم باشه چه اشکال داره بهش بگو آخرین بار بوده کمک کردی بدون م ...

متاسفانه هیچ کمکی از دستم برنمیاد، خودمم به آب و آتیش نمیزنم. حق برادرشوهرم هست