2777
2789
عنوان

یه نفر برای عقدمون اومده بود

561 بازدید | 29 پست

اما کادو نداد اسمش تو لیست نیست سابقه داره میره برای جشم ها یا پول خیلییی کم میزاره یا پول نمیزاره الان عقد دخترش دعوت کرده بنظرتون همین بلا رو سرش بیاریم؟

جان جانانم💗💕

بله نیازی به کادو نیست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم الهي

يك در صد فكر كن نداره

تو بزرگي كن و ببر نهايتا بذار به حساب صدقه اما به كسي نگو چون بركت از زندگيت ميره دل بنده خدا رو بشكوني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برم الهييك در صد فكر كن ندارهتو بزرگي كن و ببر نهايتا بذار به حساب صدقه اما به كسي نگو چون بر ...

شوهرش تریلی داره دوتا خونه دوتا ماشین بهترین زندگیو دارن بلز میگی ندارن؟فامیلن اگر چند بار نبود که پی نمیبردیم بهشون

جان جانانم💗💕

شما نکنید این کار رو چند نفر دیگه هم مثل شما کادو ندن، دخترش پیش خانواده همسرش سرشکسته میشه

خاک تو سرش کنن فکر کرده کسی متوجه نمیشه ازش

جان جانانم💗💕