2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

294 بازدید | 8 پست

ببینید شوهرم اخلاقش یه جوریه، حتما باید حرف حرف اون باشه،اگر یه کاری طبق خواسته اون نشه روزگارتو سیاه میکنه

ما پنج شش  ماه پیش ماشینمونو عوض کردیم، اون راضی نبود این ماشینو. بگیریم، من چون خیلی دوست داشتم اصرار کردم به این ماشین، تو این پنج شش ماه هررررر روز داره اذیتم میکنه، شاید باورتون نشه به خداا هررر رووز، منت سرم میزاره، ، تیکه میندازه توهین میکنه، امروزم عصر رفتیم بیرون، باز بهونه کرد سر ماشین هززاار تا توهین بهم کرد، من عصبانی شدم از ماشین پیاده شدم،هر چی بعدش زنگ زد جواب ندادم،الانم قهرم باهاش 

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم، بریدم اونقدددر عصبی ام از رفتاراش، مغز ادمو میخوره😭😭 

مگه میشه همیشه حرف حرف اون باشه، به خدا سر یه گوجه خریدن هم همین کارارو میکنه تاا چیزای بزرگ، اوونقدر پر از خشمم هی میخوابم دوباره از خواب بیدار مبشم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مردا عاشق اینن که حس اقتدار داشته باشن

به زبون خودمون حس رئیس بودن

تو بگو چشم

بگو باشه حرف حرف توعه بعد کار خودتو بکن

اگه صداش دراومد

ما فعلا ماشینمون یدونه ست

بعد حالا من ماشین لازم باشم اگه تحکمی بگم ماشینو فردا من میخاما کار دارم بیرون

هزارتا اما و اگر میاره

ولی وقتی میگم فردا کلی بیرون کار دارم و میپرسه ماشین لازمته میگم هرجور تو راحتی،با اسنپ هم میتونم چندجاشو برم

صبح میبینم سوئیچ رو گذاشته بالاسرم رفته

با پنبه سر ببر

زرنگ باش

بگو حرف حرف توعه آره

اینبار گفت ماشین فلان بگو اگه اذیتی عوض کنیم تو چیدوس داری اونو بگیریم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

یاباید بجنگی و از سرش ببری رفتار زشتشو یاباید تابع باشی و خرف اون باشه

سالهای زیادیه ازدواج گردیم،همیشه همین بوده

یه وقت هایی هم جنگیدم ولی ته اش خودم له شدم، اصلا اصلا به هیچ وجه کوتاه نمیاد، یه بار اوایل ازدواج  سر عوض کرذن خونه، که انتخابش با من بود چند ساااال با من همینکارو کرد، هررررر روووز دعوا، فحش، توهین، رو. اعصابم سوهان میکشید

تابع بودن محض هم آدمو داغون میکنه پس نیازهای من چی میشه 

نمیدونم من بلد نیستم درست رفتار کنم یا اون جنسش از سنگه و. عوض نمیشه!!! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

متنفرم از تمام مردا

حق داری منم دیگه حالم داره بهم میخوره

مردا عاشق اینن که حس اقتدار داشته باشنبه زبون خودمون حس رئیس بودنتو بگو چشمبگو باشه حرف حرف توعه بعد ...

من امشب  وقتی دیدم داره دوباره شروع میکنه دقیقا همینو گفتم، گفتم عوضش کن هر چی خودت دوست داری بگیر، ولی اوونقدر به خودم فشار اومد، بعدش گفتم نگه دار حالم خوب نیست، بعد از ماشین پیاده شدم  چون اگر کنارش میموندم جیغ میزدم و. گریه میکردم،  خیییلی زووورم میاااد

چطور میتونه اینقدر خودخواه و دیکتاتور باشه پس من چی؟ همیشه همه خریدها با اونه، اصلا نمیزاره چیزی بگیرم خودم. اگر مثلا یه ماست یا  یه نوشابه یه وقتی اتفاقی بخرم مارکی که میخواد نباشه تا تموم بشه تحقیر و توهین میکنه

این واقعا بیماره؟ یا همه اینطورین

من امشب وقتی دیدم داره دوباره شروع میکنه دقیقا همینو گفتم، گفتم عوضش کن هر چی خودت دوست داری بگیر، ...

دز شوهر تو بیشتره

باهاش راه بیا

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دز شوهر تو بیشترهباهاش راه بیا

😓💔😔