2777
2789
عنوان

بنظرتون منم حرف بزنم یا ن🥲😂

53 بازدید | 2 پست

همون ۲ سال پیش که با نامزدم همکار بودیم فارسی حرف زدیم دیگه کلا این دو سال و خورده ای فارسی حرف زدیم 

امشب گفت من راحت نیستم اینطوری همش به زبان مادری حرف میزنم محل کار یا خونه تو هم که کامل بلدی بیا حرف بزنیم

ولی من کلا شهر خودمون بزرگ نشدم بلدم حرف بزنم کامل ولی نمیدونم چرا چون همش اینجا فارسی حرف زدم از خودم خندم میگیره غلیظ  به زبان مادری حرف بزنم🥲😂

الان نمیدونم همونطور فارسی حرف بزنم یا به زبان محلی هم خجالت میکشم هم خودم خندم میگیره وسط حرف زدن

❤️❤️

خب بهش بگو تو با لهجه حرف بزن مهم اینه که تو مفهوم کلمه رو میفهمی و خودتم فارسی جواب بده.منو شوهرمو ...

همشهری هستیم کامل میتونم حرف بزنم 

ولی خندم میگیره خودم بخوام حرف بزنم

❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشهری هستیم کامل میتونم حرف بزنم ولی خندم میگیره خودم بخوام حرف بزنم

ماهم هردو همشهری هستیم و فامیل ولی من خودم از اول با لهجه حرف نزدم اماکامل متوجه می‌شوم خودشم می‌دونه برای همین اون با لهجه حرف میزنه منم با فارسی کم راحت ترم جواب میدم