2777
2789
عنوان

خیلی دلم تنگ مامانم 😭

1331 بازدید | 124 پست

این‌روزا که حرف تز عروسی برادرشوهرم میشه میسوزم و آتیش میگیرم واسه این بخت سیاه خودم

که چرا واسه من عروسی گرفتنی اتقدر اذیت کردن وای واسه جاریم با خوشحالی و عشق عروسی میگیرن

بهتریم تالار بهترین لباس 

اونوقت من حرفی از تالار که میزدم جنگ میشد مادرشوهرم اومده بود یقه مامانم و گرفته بود میگفت تو داری دخالت میکنی واسه عروسی و تالار 

مامانم گریه میکرد الهی بمیرم 😭

حتتی واسه فرمالیته ام که چه جنگ بزرگی انداخت مادرشوهرم مامانم و کلی به گریه انداخت

اما الام همه مالشو ریخته زیر پای عروس بیریختش چرا باید من انقدر بدشانس باشم

حالامن مامامم و سه ماه ندارم ذره ذره دارم آب میشم میبینم انقدر راحت دارن عروسی میگیرن

عزیزم روح مامانت شاد گذشته ها گذشت دیگه فکر نکن بهش شاید جای دیگه شانس نیاره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان‌شاءالله جایگاهش بهشت و روحشون قرین ارامش الهی باشه❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم روح مامانت شاد گذشته ها گذشت دیگه فکر نکن بهش شاید جای دیگه شانس نیاره

امضات بهم آرامش داد اگر مقدوره واسه امضام دعاکن❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

امضات بهم آرامش داد اگر مقدوره واسه امضام دعاکن❤❤

چشم عزیزم حتما

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

صبر کن به وقتش میفهمی من چی گقتم

کاش بشه خیلی منو اذیت ام کردن وقتی که جاریم و تازه عقد کرده بودن همه جا رفته بودن جار زده بودن انقدر کم توقع و خوبن عالین خوش رفتارن هر کی منو میدید میگفت یعنی تو بد بودی اتقدر از جاریت تعریف میکنه

چشم عزیزم حتما

چشمت روشن

ان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت باشی❤

کاش بشه خیلی منو اذیت ام کردن وقتی که جاریم و تازه عقد کرده بودن همه جا رفته بودن جار زده بودن انقدر ...

میشه روز خوشحالی تو هم میرسه اونا داغن نمیفهمن خدا یجوری بزاره تو کاسشون خودشون کیف میکنن فقط تو به خودت روحیه بده و صبر کن 

چشمت روشنان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت باشی❤

مرسی عزیزم همچنین خودت مهربون

چشمت روشنان‌شاءالله همیشه خوشحال و سلامت باشی❤

ببین امضات منو یاد دردام انداخت 

انشالله مادرت به حق امام رضا شفا بگیره و با نامزدت ازدواج کنی 

خواهر منم نامزد بود یهو مادرم فوت کرد نامزدی خواهرم بهم خورد 

میسوزم که چرا اینجوری سنگ رو یخ شدم پس خدا کووو