2777
2789

یعنی جی 

شما چی میگن در جوابش طرف توی مراسم پسر خالم و پسر عموم و کلا پدر بزرگم و داییم برگشت گفت بعد غذا خوردن خدارو شکر اینبارم منو بچه هام در امان موندیم بعدم میخندید یه خنده شیطانی نسبت بهش خیلی بد بینم

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسئله ی روانی داره طرفوگرنه دیر یا زود همه مون رفتنی هستیم

اخه تا الان نزدیک هشت نفر از خانواده پدر بزرگم فوت کردن و اینا گله ای یعنی سی مفر یهو رفتن غذاشونو خوردن تو هر مراسمی هم این چرته گفتن جالبه تو مراسم جوون برگشته گفته اینا بدی کردن مردن وگرنه جرا از ما کسی نمرده راستم میگه الان بیست ساله همسایه ایم خال به دست و پاشون نرفته چه برسه مردن

بنظرم واکنشی نشون نده بسپارش به خدا اگه نیتش بده واکنش نشون بدی بدتر جر و بحث و.. پیش میاد

میترسم خودش اینکارو کرده باشه اخه نوش هم سال کذشته زد یه خالم  با ماشین بعد ولی رایت میگه ازشون تا الان که یه پیرزنه نمد سالشون مرد هیچ کس نمرده یعنی یه خالت تمسخر امیزی میگه این حرفو

می گفتی دیر و زود داره دعا کن سوخت و سوز نداشته باشه که برگشتی د کار نیست

والا الان بیست ساله هیچ کسشون نمرده و براشون افتخاره باقی که مرده میدن انکار دست خودشون بوده این همچین مینازه که همه گناه کار بودن مردن اینا جون خوبن نمیمیرن تمی این بیست سال فقط یه پیرزنه نود سالشون مرد 

بگو مال بد بیخ ریش صاحبش می مونه بعدم بگو بیخود نگفتن ک خدا گلچینه😒

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اخه تا الان نزدیک هشت نفر از خانواده پدر بزرگم فوت کردن و اینا گله ای یعنی سی مفر یهو رفتن غذاشونو خ ...

دیگه عمر دست خداست

به گفته ی اون نیست

بگو بترس از روزی که یکی به خودت هم قراره این حرفو بگه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

خب ی بار ازش میپرسیدی منظورت چیه

اخه من با امدنش مخالفم کلا عین اویزوناست عین کسایی که انکار منتظرن بمیری بیان غذا بخورن انکار خوردن غذای دیکران خوشحال میشه هرجی هم میکم این خانوادرو راه ندین ت مراسم بازم عین انگل میچسبن همسایه ایم همسایه ایم بخدا سال گذشت فقط نزدیک  سی پرس غذا سر مراسم خالم خوردن     انکار لذت میبرن از غذای خوردن ختم

بگو مال بد بیخ ریش صاحبش می مونه بعدم بگو بیخود نگفتن ک خدا گلچینه😒

اینا قرص نمیران خوردن فکر کنم به معجون زندکی دست پیدا 😔😔😔کردن والا من که دلم شکست ازشون سر مراسم پسرعموم ولی خدا انگار نه انکار خیلی بده جوونت مرده باشه دور از جون بعد طرف بیاد بگه خدارو شکر ایندفعه هم مرگ آزمون دور شد