2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزیم بگم میشم ادم بده:)اون دخترو البته خودم میشناسمولی چطور میتونه سه شیفت کار کنه قرض اینا رو پس ب ...

خودت خوب میدونی این آدم سمی و به درد نخوره واست خرج نمیکنه چون براش ارزشمند نیستی میره پولشو‌که حق توعه میده به بقیه برای شما زورش میاد خرج کنه ،،،هرچه زودتر از زندگیت بندازش بیرون چون بهت قول میدم در نهایت ازش جدا میشی و با یه ادم درست آشنا میشی یه روز میرسه که با خودت میگی چجور همچین آدمیو‌ تحمل میکردم هیچی نمیگفتم اون لحظه چم بود

تو مخم رفتهصبرم تموم شده جوری ک میخوام بگم گوربابای عشق

ببین من عاشق پسرعمم بودم اونم عاشقم بود جوری که ازدواج کردم دیوونه داشت میشد ولی مردونگی نداشت جربزه نداشت دست و دلش نمیرفت برام درست کادو بخره اگرم میخرید دوبرابرشو ازم طلب میکرد سر همین رفتارا و یکسری مسائل دیگه زده شده بودم ما زنا در نهایت مردیو انتخاب میکنیم که ازمون حمایت کنه دستش بره تو جیبش نلرزه راحت برامون خرج کنه مایه بزاره آسایش فراهم کنه تو ژن ما زنا اینه که هرچقدرم عاشق باشیم مرد قوی تر و حمایتگرو میخوایم و این مردای سوسول حسابگر درنهایت انتخاب ما نمیمونن

ببین من عاشق پسرعمم بودم اونم عاشقم بود جوری که ازدواج کردم دیوونه داشت میشد ولی مردونگی نداشت جربزه ...

ااا ببین دقیقا یه توقعات و خواسته هایی از من داره ی جاهایی ب شوخی میگه ولی کاملا جدیه

من اگه نداشت ناراحت نمیشدم 

ولی برای بقیه خرج میکنه برای من نه ناراحتم میکنه

ااا ببین دقیقا یه توقعات و خواسته هایی از من داره ی جاهایی ب شوخی میگه ولی کاملا جدیهمن اگه نداشت نا ...

نه شوخی نیست کاملا جدیه که بعد اگه انجام بدی میگه من شوخی کردم خودت با میل خودت انجام دادی میخواستی انجام ندی

ببین این ادم به دردت نمیخوره برای خودت ارزش قائل شو‌ از زندگیت بندازش بیرون پشیزی بهش ارزش نده بزار گم شه بره برای دوست دخترای رفیقاش خرج کنه تا دهنش صاف شه اون لیاقت نداره زن و زندگی داشته باشه لیاقتش همینه که سگ دو بزنه بده هفت پشت غریبه بخورن

وقتتو هدر نده با این ادم