2777
2789

سلام 

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چطوری مدیریت کنم  موضوع اینه که خونواده همسرم یه باغ اطراف شهرمون دارن الان چند روزیه که رفتن اونجا دارن به اون باغ رسیدگی میکنن همسرم وقتی داشتن میرفتن به من گفت نیا اونجا شلوغه  اذیت میشی باید پذیرایی کنی و این حرفا که البته راسمیگه

الان چند روزیه که رفته و حالا که ازم دور شده داره کم تاقتی میکنه همش میگه توعم بیا اینجا ، دوری اذیت میشم، و این حرفا 

حالا من میخوام برم اما یه مشکلی دارم 

مشکلم اینه که مادرم افسردگی داره (از وقتی همسرم با خونوادش رفته من خونه ی مادرمم) و مادرم اصلا از خونواده ی شوهرم خوشش نمیاد و یجورایی ازشون متنفره و افسردگیش هم باعث شده با کسی زیاد رفت و آمد نمیکنه و دوس نداره منم با کسی رفت و آمد کنم و الان اگه بگم میخوام برم باغ پدرشوهرم خیلی خیلی ناراحت میشه و مخالفت میکنه 

بگید چیکار کنم چطوری مطرح کنم که هم ناراحت نشه ازم هم مخالفت نکنه 

واقعا خسته شدم از رفتارای مادرم 😔

خانوما واقعا خسته شدم از اون طرف اذیتای مادرشوهرم از این طرف مادرم 

حالا مادرشوهرمو یجوری تحمل میکنم ولی مادرم دیگه خیلی اذیت میکنه 

منم آدم خجالتییم روم نمیشه بهش بگم اذیت میشم یا ازش انتقاد کنم 

چیکار کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=381608946]عزیزم به مادرت بگو دلم واسه همسرم تنگ شده[/QUOTE

اینو به مادرم نمیتونم بگم چون میدونم خوشش نمیاد منم مجبور همش طوری وانمود کنم که انگار برام مهم نیس شوهرم باشه یا نباشه 

مامانم بدش میاد 😔

[QUOTE=381608946]عزیزم به مادرت بگو دلم واسه همسرم تنگ شده[/QUOTEاینو به مادرم نمیتونم بگم چون میدون ...

آخه زن و شوهرید غریبه که نیستید!

سخته اینطوری که!

به مادرتون بگید اینو قبول داری که زن و شوهر باید همه جا کنار هم باشند یا نه؟ قطعا جواب بله هست‌‌..

عزیزم بعد ازدواج اولویتت باید همسرت باشه خدا نکرده اگر این حساسیت به نگفتن همه چیز به مادرتون باعث جداییتون بشه اونوقت چه حسی به مادرت پیدا میکنی؟

آخه زن و شوهرید غریبه که نیستید!سخته اینطوری که!به مادرتون بگید اینو قبول داری که زن و شوهر باید همه ...

بخدا همین الانشم بخاطره خونوادم کلی عذاب کشیدم 

برای اینکه اینا نه از شوهرم خیلی خوششون میاد  نه خونوادش البته از خونوادش که متنفرن و این وسط فقط من اذیت میشم خونوادم خیلی عذابم دادن حتی روز عقدمو خراب کردن با دخالتای بیخودی فکر کن رور عقدم من از ظهر تو محضر گریه کردم تا ساعت ۲ شب فقط بخاطره دخالتای بیخودی خونوادم الانم که اینطوری خودم میدونم نتیجه ی این دخالتا بده اما نمیدونم چیکار کنم با خونوادم رودربایستی داشتم همیشه الانم دارم🤦‍♀️

میدونم سخته عزیزم ولی تا وقتی که خودت تغییر نکنی اونا هم تغییر نمیکنن!

بنظرم اگه زندگیتو دوست داری وقتشه که رودربایستی رو کنار بذاری!

نذار بیشتر از این اذیت بشی خودت خودتو نجات بده هیچکس جز خودت نمیتونه!

نمیگم بی احترامی کن اما حد و مرز بذار واسه خودت و زندگیت!

از یه جایی باید شروع کنی الان وقتشه بنظرم.

دفعه اول دوم ازت دلخور میشن بعدش دیگه طبیعی میشه و عادت میکنن به اینکه دیگه شوهر داری و دختر خونه نیستی که اختیارت دست مادرت باشه.

الان یک نقش همسری هم داری و یکسری وظایف و مسئولیت ها که باید به عهده بگیری و حضور داشته باشی

چرا هیچکس نیس امشب 😭😭

اگه خواهر داری بگو اون بیاد سر بزنه د تو بهونه اینکه خونه خودت کار داری یا قراره یکی از دوستات بیاد مهمونی خونت بپیچون

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗